Naisten vertaistuki- ja terapiaryhmä kipupotilaille Ortonissa keväällä 2014! Tässä ja nyt – mielekästä elämää kivusta huolimatta

Kurssin kuvaus: Ryhmä on tarkoitettu kroonisen kivun kanssa eläville aikuisille. Jatkuva kipu voi lannistaa mielen ja kaventaa näköaloja. On olemassa tutkimusnäyttöä sille, että tietoisuustaitojen kehittäminen auttaa kroonisesta stressistä ja kivusta kärsiviä ihmisiä. Tietoisen läsnäolon avulla ihminen kykenee paremmin hyväksymään kivun sekä hallitsemaan ja lievittämään kipua. Ja hän pystyy elämään täysipainoisemmin kivusta huolimatta.

Kurssin menetelmät: Tietoisuustaitoja parannetaan mindfulness -menetelmien ja hahmopsykoterapian keinoin. Kurssi pitää sisällään mm. hengitysharjoituksia, mindfulness – meditaatioharjoituksia, kehon jännityksiä vapauttavia liikkeitä ja kokemuksien jakamista ryhmässä, terapeuttisia keskusteluja.

Aika ja paikka: Kokoonnumme Ortonin tiloissa. Osoite: Tenholantie 10, rentoustila. Kokoontumispäivät ovat torstaisin klo 17-20, 7 kertaa, alkaen 20.2, 27.2, 13.3, 27.3, 17.4, 8.5. Ryhmään mahtuu max. 6 henkilöä. Ryhmään osallistumisen hinta on 300 e. Kipu ry:n jäsenet saavat 10% alennuksen kurssista. Sitova ilmoittautuminen 13.2.2014 mennessä.

Ohjaajat: Ryhmää ohjaavat 4.vuoden hahmopsykoterapiaopiskelijat Kati Sollman (fysioterapeutti, omt -fysioterapeutti, kivun erikoistumiskoulutus) ja Tuulia Salminen (kasvatustieteiden maisteri). Ohjaajat opiskelevat Gestalt Institute of Scandinaviassa (www.gisinternational.com), joka on arvostettu pohjoismainen hahmopsykoterapeutteja kouluttava oppilaitos.

Tiedustelut ja Ilmoittautumiset:
Kati Sollman p. 045-6718150, Tuulia Salminen p.045-1212270
tai Kati.Sollmanatorton.fi, hahmopsykoterapiaatgmail.com