Kysely kipupotilaille

Tervehdys Suomen Kipu ry:n jäsen!

Toivoisin Sinun käyttävän hetken aikaasi vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn, jossa kartoitetaan kipua potevan ihmisen arjessa jaksamista, kulttuuri- ja taideharrastamista sekä sosiaalisen median käyttöä. Kulttuuri- ja taideharrastamisella tarkoitetaan tässä yhteydessä sekä esim. lukemista tai käsitöiden tekemistä että esim. teatterissa tai konsertissa käymistä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä:

https://www.webropolsurveys.com/S/0B35AFFD558CB57C.par

Kysymyksiin vastaamiseen menee aikaa noin 5-10 minuuttia. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Vastaajien kesken arvotaan 30 euron lahjakortti Adlibris-verkkokirjakauppaan. Jos haluat siis osallistua arvontaan, niin ilmoita siinä tapauksessa myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Vastausaikaa on 16.5.2015 asti.

Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötäni Kulttuuri- ja taideharrastus kipukroonikon arjen ja itsetunnon vahvistajana. Toteutusta tukee Suomen Kipu Ry:n hallitus. Kyselyn jälkeen on tarkoitus kokeilla erilaisten kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvien pikkutapahtumien toteutusta yhdistyksen suljetussa facebook-ryhmässä muutaman viikon ajan.

Vastaan mielelläni kaikkiin tiedusteluihin (sari.kumpula@humak.edu).

Ystävällisin terveisin,

Sari Kumpula, kulttuurituotannon aikuisopiskelija ja kipukroonikon avopuoliso