Krooninen kipu muuttaa kehoamme, kehonkuvaamme ja seksuaalisuuttamme sekä aiheuttaa haasteita parisuhteelle. Onko sinulla kysyttävää kipuihmisen seksuaalisuuteen liittyen? Nyt voit saada vastauksen.

Jyväskylän vertaistukiryhmä järjestää ke 9.9. klo 18.30 teemaillan aiheesta ”Kipu ja seksuaalisuus”. Illan vetää seksuaalineuvoja Noora Puhakka. Osanottajat pääsevät pohtimaan illan aikana omia kokemuksiaan ja tuntemuksiaan sekä etsimään vastauksia ongelmiinsa.

Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden apuun muillekin kuin keskisuomalaisille. Illan pohjalta on tarkoitus kirjoittaa lehtijuttu tai juttusarja, jossa vastataan yleisökysymyksiin. Lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@suomenkipu.fi. Käsittelemme kysymykset luottamuksellisesti. Kysyjän henkilötiedot eivät tule ulkopuolisten tietoon. Vastaukset voit lukea Kipupuomista.