Lähde pimeyttä pakoon terveysmatkalle Portugalin Nazaréhen 11.-18.11.2018

TERVEYSMATKA PORTUGALIN NAZARÉHEN 11.-18.11.2018
TASOKKAIDEN THALASSO-MERIVESIKYLPYLÄHOITOJEN KERA

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarén mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta. Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

RETKEILEMME KAUNIIN PORTUGALIN KIEHTOVIIN HISTORIALLISIIN KOHTEISIIN!

Matkan hintaan sisältyvät seuraavat retket:

  1.  RETKI: kiertoajelu Nazaréssa saapumispäivänä, käynti Sítion näköalapaikalla ja pyhiinvaelluskirkossa.
  2.  RETKI: Alcobaça: upean keskiaikaisen luostarin kirkko (UNESCOn maailmanperintökohde), Alcoa- ja Baça-jokien risteyskohdassa sijaitseva ”rakkauden puutarha” eli Jardim do Amor + Peniche: kalastajapaikkakunta, jossa vierailu pitsinnypläysmuseoon sekä vapaa, omakustanteinen lounas + Cabo Carvoeiro: komea niemenkärki upeine näköaloineen + Óbidos: vapaata aikaa viehättävässä muurien ympäröimässä keskiaikaisessa kirkonkylässä, joka tunnetaan myös hienosta ginja-kirsikkalikööristään ja jossa on runsaasti kahviloita ja matkamuisto- ja käsityömyymälöitä.
  3. RETKI: Lissabon: paluupäivänä 17.11. leivoskahvit vuonna 1837 perustetussa konditoriassa, kävelykierros Belémin kaupunginosassa Tejo-joen ranta-alueella, lounas, Lissabonin keskusta-alueen kiertoajelu.

– Matkan paikallisoppaana toimii Mika Palo, joka on asunut Portugalissa vuodesta 1999. Hän on myös toiminut suomen kielen opettajana Lissabonin ja Porton yliopistoissa sekä Suomen Madridin kulttuuri-instituutin Portugalin-asiamiehenä.

– Vastuullinen matkanjärjestäjä on SUBLU Tour Portugal, Lda. (www.sublutour.com/fi).

HINTA: suorien lentojen Helsinki-Lissabon-Helsinki kanssa 1167 € henkeä kohti, majoituksella jaetussa 2 hengen huoneessa. – Lisämaksu 1 hengen huoneesta: 180 €.

– Vähimmäismäärä osallistujia: 20 henkeä.

– Matkan kesto ja ajankohta: 7 yötä / 7 päivää, 11.-18. marraskuuta 2018.

– Hintaan kuuluu mm.: 6 yön majoitus puolihoidolla Nazaréssa, neljän tähden Miramar Sul -hotellissa. Hyvät noutopöytäaamiaiset. Illallisiin kuuluu aina alkupaloja, alkukeitto tai -salaatti, pääruoka, jälkiruoka ja vettä. Suorat lennot (TAP Portugal, lähtö Helsingistä 09.05 – saapuminen Lissaboniin 12.00, paluulento Lissabonista 22.00 – saapuminen Helsinkiin 04.50). Linja-autokuljetukset Lissabonin lentoasemalta hotellille Nazaréhen ja takaisin.

– Hintaan sisältyvät seuraavat käynnit Nazarén korkeatasoisessa thalasso- eli merivesikylpylässä: 4 päivänä ”thalasso-kierros” (1h10min) mineraalirikkaassa, lämmitetyssä merivesialtaassa, jossa on yli 30 veden liikettä (mm. poreiluja, hierovia suihkuja ja vastavirtakäytävä), yhteensä 1 kehon hieronta ja 1 kasvohoito. Lisämaksusta on tilattavissa useita erikoishoitoja.

– Matkalle osallistuminen on vahvistettava viimeistään 6.8.2018 Kaisa Hirnille (sähköposti kaisa.hirn@suomenkipu.fi  / matkapuh. 045 355 2825). Maksun 1. erä (50%) maksetaan myöhemmin ilmoitettavalle pankkitilille 10.8.2018 mennessä ja 2. erä (50%) 5.10.2018 mennessä.

Lisätietoja: SUBLU Tour Portugalin pohjoismaiden myyntipäällikkö Mika Palo (sähköposti mika.palo@sublutour.com  /  matkapuhelin 040 5036753  /  nettisivu www.sublutour.com/fi  /

Lue lisää Mikasta ja Nazarésta Suomen Kivun blogista