Valokuva Mia Kujanpää / Malinuts

Suomen kesä alkaa olla jo parhaimmillaan. Aina on kuitenkin hyvä aika herätellä tietoisuutta näkymättömästä kivusta ja osallistua Kipupuomi- lehden valokuvakilpailuun! Aiheena kilpailussa on ”Näkymätön Kipu” hashtageilla #nakymatonkipu, #nuttunurin #syyskuu #kipukuukausi.

Kilpailun ohjeet ja säännöt:

Voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa, mutta palkinnot toimitetaan vain Manner-Suomen postiosoitteisiin. Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla osallistujan omia ja niiden tekijänoikeudet henkilöllä itsellään. Jos kuvissa esiintyy tunnistettavia ihmisiä, huomaa että sinulla pitää olla heiltä, tai heidän huoltajiltaan lupa kuvan julkaisuun. Jokaista kuvaa tulee seurata teksti, josta selviää kuvaajan nimi ja sähköpostiosoite, kuvan otsikko, päivämäärä ja lyhyt kuvaus aiheesta. Kuvien tulee olla pystymallisia ja kokona 1 – 10Mb. Yksi ihminen voi osallistua useammalla kuvalla, mutta yksi kuvaaja voi saada vain yhden palkinnon.

Lähetä kilpailutyösi 01.08.2019 mennessä osoitteeseen kipupuomi@suomenkipu.fi

Maanantaina 12.08.2019 kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan Omronin kivunlievittäjällä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi Omronin askelmittaria.

Voittajakuva julkaistaan syyskuun Kipupuomi- lehden kannessa ja kuvien parhaimmisto suomenkipu.fi -sivustolla sekä Kipupuomi -lehdessä.

Kilpailun tuomaristo: valokuvaaja Aivo Oblikas.

Osallistuja antaa Suomen Kipu ry: lle käyttöoikeuden kilpailukuvien täysikokoisiin versioihin sekä sähköisessä että painetussa muodossa, tekijänoikeuden säilyessä luonnollisesti kuvaajalla. Suomen Kipu ry varaa oikeuden käyttää kaikkia kilpailuun lähetettyjä kuvia omissa julkaisuissaan.