Onko sinulla ajatuksia siitä, millaista omaisten vertaistukea toivoisit Suomen Kipu ry:ssä olevan? Nyt olisi mahdollisuus päästä jakamaan näitä ajatuksia muiden omaisten kanssa kolmena tiistai-iltana Helsingissä. Tapaamiset ovat osa Metropolia AMK:n toimintaterapeuttiopiskelijoiden opinnäytetyötä, jonka aiheena on ”Tarpeen kartoittaminen – kipupotilaiden omaisten vertaistuen kehittäminen yhteiskehittelyn keinoin” ja opiskelijat toimivat tapaamisissa ohjaajina. Tapaamisten tavoitteena on kehittää kipupotilaiden omaisten vertaistukea yhdessä teidän tarpeita vastaavaksi. Tapaamisissa pohditaan erilaisten yhteiskehittelymenetelmien avulla, mitä vertaistuelta toivotaan ja miten sitä voitaisiin toteuttaa.

Tapaamiset ovat tiistaisin 29.10, 5.11 ja 12.11. klo 17:30-19 Helsingissä Metropolian Myllypuron kampuksella osoitteessa Myllypurontie 1.

Ilmoittaudu sähköpostitse 18.10. mennessä Suomen Kipu ry:n toimistolle toimisto@suomenkipu.fi

Lisätietoja saatavilla kaikissa opinnäytetyön vaiheissa sähköpostitse heidi.krogell@metropolia.fi ja maija.lansimaa@metropolia.fi