To-reach projekti keräsi eri alojen vaikuttajat Brysseliin 3.12.2019

Suomen Kipu ry:n hallituksen jäsen Liisa Jutila osallistui Suomen kipu ry:n and SIPfinlandin edustajana THL:n yhteistyössä To-reach projektin kanssa järjestämään Innovations in Health and Social Care – Enhancing Health and Wellbeing in Europe -tapahtumaan, jonka tavoitteena on tukea Euroopan Unionin jäsenvaltioiden yhteistyötä väestön hyvinvointia edistävien sosiaali- ja terveydenhuollon innovaatioiden tunnistamisessa ja arvioinnissa.

Myös potilaat pitää ottaa mukaan paremman tulevaisuuden rakentamiseen terveydenhuollon kentällä. Markus Perola, professori Markus Perola, biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunta, puheenjohtaja. Silvio Brusaferro, Italian kansallisen terveysinstituutin To-reach projektityöryhmän puheenjohtaja. Usman Khan, European Patients Forumin toimitusjohtaja.


Tapahtumalla tuetaan jäsenmaiden yhteistyötä kehitettäessä toimintamalleja, joiden avulla innovaatioita siirretään sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmästä toiseen ja sovelletaan uusissa toimintaympäristöissä.

Lisätietoja To-reach projektista