Hae tuetulle lomalle Lohja Spa & Resortiin 5.–10.10.

Lomaohjelmassa on luvassa täysihoito, monipuolista liikuntaa, keskustelua yksinäisyyden torjumisesta sekä kylpylän poreista nauttimista.

(Kuva: Lohja Spa & Resort)

Suomen Kipu ry:n Nummelan alueryhmä järjestää tuetun loman yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Sosiaali -ja terveysministeriö tukee lomaa veikkausvoittovaroista myöntämällään avustuksella.

Loma järjestetään Lohja Spa & Resortissa 5.–10.10.2020. Lomaohjelmassa on muun muassa monipuolista liikuntaa, keskustelua yksinäisyyden torjumisesta sekä tietysti kylpylän poreista nauttimista. Loma on suunnattu aikuisille. Hakeminen ei edellytä Suomen Kipu ry:n jäsenyyttä.

Täysihoitolomaan kuuluu

  • viisi täysihoitovuorokautta
  • aamiainen, lounas ja päivällinen
  • majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
  • yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä.

Loman omavastuuosuus on 25 € /vrk/ hlö eli yhteensä 125 €/hlö. Hyvinvointilomat ry käsittelee hakemukset ja lähettää lomalle valituille kutsun ja laskun. Hakuaika päättyy 30.6.

Jos lomalle hakija tarvitsee avustajan, myös avustajan tulee täyttää oma tuetun loman hakemuksensa.

Lomalle haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.

Mikäli haluat lähettää hakemuksen postitse, tulostettavan hakemuksen voi ladata täältä.

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ensikertalaisuus huomioiden. Tuetun loman voi saada joka toinen vuosi. Jos on ollut tuetulla lomalla viimeksi vuonna 2018, voi tuetun loman saada seuraavan kerran vuonna 2020.

Lämpimästi tervetuloa hakemaan!