elo
19
ke
Läheisten teemailta: Aarrekartalla haaveet konkreettisiksi
elo 19 @ 18:30 – 20:00
Läheisten teemailta: Aarrekartalla haaveet konkreettisiksi

Tässä teemaillassa päästetään haaveet valloilleen! Illan aikana askarrellaan aarrekartta, joka kokoaa haaveesi visuaaliseen muotoon. Tarvitset illan aikana kasan vanhoja aikakausilehtiä, ison pahvin, sakset ja liimaa. 

Teemaillassa tarjotaan tukea ja tietoa, ja osallistujat pääsevät keskustelemaan kokemuksistaan sekä ammattilaisen että vertaisten kanssa.

Iltaan ovat tervetulleita kroonista kipua sairastavien puolisot, kumppanit, vanhemmat, ystävät ja muut läheiset. Illat alkavat noin puolen tunnin alustuksella, minkä jälkeen jaetaan omia kokemuksia ja vinkkejä. Teemaillan ohjaa Suomen Kipu ry:n projektikoordinaattori, toimintaterapeutti Heidi Krogell.

Teemailta järjestetään Microsoft Teamsissa videoyhteyden kautta. Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen, kirjoittamalla chatissa tai pelkästään kuunnellen.

Tervetuloa mukaan!

Osallistumislinkin ja – ohjeet saat ilmoittautumalla ke 19.8. klo 12 mennessä osoitteeseen laheiset@suomenkipu.fi .

elo
26
ke
Läheisten vertaistuki-ilta: Arjen vastuiden jakaminen
elo 26 @ 18:30 – 20:00
Läheisten vertaistuki-ilta: Arjen vastuiden jakaminen

Tule juttelemaan muiden vertaisten kanssa, mitä ajatuksia arjen vastuiden jakaminen sinussa herättää. 

Iltaan ovat tervetulleita kroonista kipua sairastavien puolisot, kumppanit, vanhemmat, ystävät ja muut läheiset. Vertaistuki-illan ohjaa Suomen Kipu ry:n projektikoordinaattori, toimintaterapeutti Heidi Krogell.

Teemailta järjestetään Microsoft Teamsissa videoyhteyden kautta. Osallistuminen edellyttää mikrofonin ja kameran päällä pitämistä.

Tervetuloa mukaan!

Osallistumislinkin ja – ohjeet saat ilmoittautumalla ke 26.8. klo 12 mennessä osoitteeseen laheiset@suomenkipu.fi .