elo
13
to
Virtuaalinen kirjoituspiiri läheisille ja perheille: Kirje tuntemattomalle
elo 13 @ 17:00 – 18:00
Virtuaalinen kirjoituspiiri läheisille ja perheille: Kirje tuntemattomalle

Haluaisitko ilahduttaa yksinäistä rohkaisevalla kirjeellä? Tule virtuaaliseen kirjoituspiiriin yksin tai perheesi kanssa kirjoittamaan kirje, jonka yhdistys toimittaa Setlementti Tampereelle eteenpäin jaettavaksi.

Kukin osallistuja tai perhe kirjoittaa oman kirjeensä tapaamisen aikana. Voit lukea ”Kirje tuntemattomalle”-toiminnasta lisää osoitteesta https://www.setlementtitampere.fi/kirje .

Ilta toteutuu verkossa Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voit mikrofonia ja kameraa käyttäen tai keskustelu-osioon kirjoittaen.

Osallistumislinkin- ja ohjeet saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen laheiset@suomenkipu.fi to 13.8. klo 12 mennessä.

elo
18
ti
Taidot käyttöön vapaaehtoistyössä
elo 18 @ 18:00 – 19:00
Taidot käyttöön vapaaehtoistyössä

Oletko taitava piirtämään, kuuntelemaan, somettamaan, ohjaamaan jumppaa, kirjoittamaan, rentouttamaan tunnelmaa, täyttämään lomakkeita, tekemään käsitöitä tai innostamaan muita? Vai oletko taitava jossain ihan muussa?

Tule pohtimaan, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja haluaisitko käyttää taitojasi Suomen kipu ry:n vapaaehtoistyössä. Jokaiselle on mahdollista räätälöidä juuri niin pieni tai suuri vapaaehtoistehtävä, kuin omaan elämäntilanteeseen sopii. Vapaaehtoisille on syyskuussa tulossa koulutus, jossa saa perehdytyksen tehtävään ja tutustuu muihin vapaaehtoisiin.

Iltaan osallistuminen ei sido mihinkään ja voit rauhassa sen jälkeen pohtia, haluatko lähteä mukaan yhdistyksen vapaaehtoisten joukkoon. Vapaaehtoistyötä on mahdollista tehdä yksin tai vaikka koko perheen kanssa yhdessä. Siksi iltaan voikin osallistua joko yksin tai perheen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jigGMn9oEUGd_ck6Lvl6i19uRVAOBvdEkyZLzCSp3aNUMFRWMVpaRkJBSzJTUUg3TTBFRElSS1FZRi4u

elo
20
to
Kun parisuhteessa molemmilla on kipuja
elo 20 @ 17:00 – 18:00
Kun parisuhteessa molemmilla on kipuja

Tämä ilta on suunnattu pareille, joista molemmilla on kipuja. Illassa pohditaan, miten arkea voitaisiin helpottaa niin, ettei kivut kuormittaisi yhteistä elämää liikaa.

Ilta toteutuu verkossa Microsoft Teamsin välityksellä.

Iltaan voi osallistua yksin tai kumppanin/puolison kanssa yhdessä.

Osallistumislinkin ja -ohjeet saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen laheiset@suomenkipu.fi ti 18.8. mennessä.