Koska:
14.8.2020 @ 19:00 – 21:00
2020-08-14T19:00:00+03:00
2020-08-14T21:00:00+03:00
Vertaistukichat

Krooninen kipu voi saada ihmissuhteet kapenemaan niin sairastavalla kuin läheiselläkin. Kivun yllättäessä voi joutua perumaan menoja. Ystävien ja sukulaisten kanssa saattaa olla vaikeaa löytää keskusteltavaa, jos on tunne, ettei he oikein ymmärrä tilannetta. Läheisten voi olla vaikeaa lähteä kotoa muita tapaamaan, jos on huoli sairastavasta tai esimerkiksi päävastuu lasten hoitamisesta.

Onko ihan ok perua menoja? Voiko toiset ymmärtää, jos ei itsekään aina ymmärrä? Miten saada ystäviltä ja sukulaisilta kuitenkin tukea? Uskaltaako sitä sopia näkevänsä muita? Täytyykö kotiin jäädä varmuuden vuoksi? Näitä asioita ei tarvitse jäädä pohtimaan yksin, vaan tässä chatissa on mahdollisuus keskustella näistä asioista muiden vertaisten ja ammattilaisen kanssa!

Chattiin ovat tervetulleita kaikki kroonista kipua sairastavat, heidän puolisot, kumppanit, vanhemmat, ystävät ja muut läheiset. Voit osallistua koko iltaan tai tulla vain hetkeksi käväisemään. Keskusteluun voit liittyä nimimerkillä täysin anonyymisti.

Keskustelua ohjaa Suomen Kipu ry:n läheisten hankkeen projektikoordinaattori Heidi, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti.

Chat toteutuu Hyvä kysymys-palvelussa osoitteessa https://www.hyvakysymys.fi/ryhmachat/suomen-kipu-ryn-chat-yksinaisyys/

Tervetuloa mukaan juttelemaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!