Vertaistukitoiminta

Suomen Kipu ry järjestää paikallista vertaisryhmätoimintaa ympäri Suomea lähes 40 paikkakunnalla. Ryhmien kokoontumisajat löytyvät kalenterista sekä ryhmien omilta sivuilta.

Järjestämme myös kaikille avoimia luentotilaisuuksia, kipukroonikoille sopivaa liikuntaa, rentoutusta, retkiä ja tutustumiskäyntejä.

Tukipuhelin

Suomen Kivun tukipuhelin on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat keskustella kivusta. Puhelimeen vastaa koulutettu kipuvertainen, ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Me kuuntelemme ja tuemme.

Jos et jaksa tai halua puhua, voit myös kirjoittaa sähköpostia Voit soittaa vertaistukipuhelimeemme tai lähettää viestiä osoitteeseen tukilinja@suomenkipu.fi. Lue lisää Tukipalveluista.

Tukipuhelin
tiistaisin ja torstaisin klo 17–19
050 464 4333

Äijälinja miehille ja pojille
maanantai-iltaisin klo 18–20
050 327 5396

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella:
tukilinja@suomenkipu.fi

Facebook-vertaisryhmät

Facebookissa on Suomen Kipu ry:n tiedotussivun ohella suljettu vertaistukiryhmä, jossa kipukroonikot voivat keskustella kokemuksistaan. Vuoden 2020 keväällä ryhmässä oli jo yli 6 600 jäsentä.

Ylläpidämme Facebookissa myös keskusteluryhmiä kipukroonisten omaisille, nuorille sekä useille alueellisille vertaistukiryhmille.

Tiedotus

Julkaisemme Kipupuomi-jäsenlehteä. Otamme mielellämme vastaan erilaisia artikkeleita. Lehti julkaisee myös lukijoiden lähettämiä kiputarinoita. Ota yhteyttä sähköpostitse: kipupuomi@suomenkipu.fi

Lisäksi ulkaisemme kipuun liittyviä esitteitä, materiaaleja sekä dokumentteja.

Sosiaalisessa mediassa meidät löytää Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja YouTubesta.

Edunvalvonta

Osallistumme kipukroonikkoja koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Otamme kantaa erityisesti kivunhoidon ja sosiaaliturvan kysymyksiin. Vaikutustoimintamme on suunnattu valtakunnallisille ja paikallisille päätöksentekijöille.