Läheisten rooli kroonista kipua sairastavien tukijoina on merkittävä, mutta aina läheisillä ei ole taitoja ja voimavaroja tässä roolissa toimimiseen. Tämä voi lisätä sekä sairastavan että läheisen itsensä oireilua. Siksi olemmekin Suomen Kipu ry:n “Kun kipu koskettaa” hankkeessa lähteneet edistämään kroonista kipua sairastavien hyvinvointia panostamalla heidän läheisten tukemiseen. Osana tätä hanketta tarjoamme myös ammattilaisille tietoa perhekeskeisen kivunhoidon mahdollisuuksista “Läheiset osana kivunhoitoa”-webinaarien muodossa.

Kenelle?
Kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hoitamaan kipua kokonaisvaltaisesti – myös läheiset huomioiden.

Webinaari sopii myös alan opiskelijoille, jotka haluavat oppia perhekeskeisestä kivunhoidosta.

Miksi osallistua webinaariin?
Saat tutkimuksiin perustuvaa tietoa siitä, miksi läheiset tulisi huomioida osana kivunhoitoa ja millainen vaikutus sillä on sekä kroonista kipua sairastaviin että heidän läheisiinsä.

Kuulet millaisia kokemuksia ja tietoa yhdistyksessämme on kertynyt läheisten toiminnassa perheiden tarpeista ja heidän toiveistaan ammattilaisia kohtaan.

Lisäksi saat mahdollisuuden pohtia, miten omassa työyksikössäsi olisi mahdollista toteuttaa entistä paremmin perhekeskeistä kivunhoitoa sekä kuulet muiden osallistujien kokemuksia läheisten huomioimisesta.

Aika:
To 27.8. klo 9-10:30
Ke 23.9. klo 13-14:30

Webinaarit ovat samansisältöisiä, joten voit valita itsellesi paremmin soveltuvan ajankohdan.

Paikka ja toteutus:
Webinaari Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Hinta:
Maksuton

Asiantuntija:
Suomen Kipu ry:n projektikoordinaattori, toimintaterapeutti Heidi Krogell

Ilmoittautuminen:
Viimeistään viikkoa ennen webinaaria. ->Linkki ilmoittautumiseen<-

Tiedustelut:
heidi.krogell@suomenkipu.fi