Suomen Kipu ry starttaa uuden hankkeen Kun kipu koskettaa – vertaistukea verkossa omaisille ja läheisille. Hankkeen on tarkoitus tarjota tukea kipukroonikoiden läheisille ja perheille koronaepidemian aiheuttamien uusien haasteiden kanssa. Kesän ja syksyn aikana järjestetään monipuolisesti erilaisia teema-iltoja, vertaistukiryhmiä, luentoja ja chatteja. Hanke toteutetaan Stean rahoituksella vuoden 2020 aikana.

Hankkeen koordinaattorina toimii toimintaterapeutti Heidi Krogell. Heidi on jo kevään aikana järjestänyt yhdistykselle läheisten teemailtoja verkossa.

”Teemaillat ovat selkeästi tulleet tarpeeseen! Illoissa on käsitelty haastaviakin aiheita, mutta päällimmäiseksi jäänyt kuitenkin toiveikkuus. Osallistujat ovat kokeneet tärkeäksi sen, että he ovat saaneet konkreettisia keinoja arjen haasteisiin. Lisäksi on huomattu, että on muitakin samassa tilanteessa olevia läheisiä, jotka kokevat ja pohtivat aivan samoja asioita.”

Seuraa hankkeen tiedotusta Suomen Kipu ry:n somekanavissa ja verkkosivuilla.