Haemme järjestöassistenttia Suomen Kipu ry:hyn

7.3.2024

Etsimme määräaikaiseen ja osa-aikaiseen sijaisuuteen järjestöassistenttia! Järjestöassistentin työnkuvaan kuuluu erilaisia toimistotehtäviä, kuten materiaalien postitusta, jäsenrekisterin ylläpitoa ja toimistolle tuleviin yhteenottoihin vastaamista. Järjestöassistentti pitää yhteyttä vapaaehtoisiin ja on tarvittaessa tukena mm. ryhmien markkinoinnissa. Työtehtäviin kuuluu myös viestintää verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja yhdistyksen lehdessä. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä työntekijän vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan, ja siihen voi lisäksi sisällyttää esimerkiksi tapahtumien järjestämistä.

Järjestöassistentti työskentelee tiiviissä yhteistyössä järjestökoordinaattorin ja toiminnanjohtajan kanssa. Yhdistyksen seitsemän hengen työyhteisö työskentelee pääasiallisesti etänä, ja paikan päällä Espoon toimistolla tulee käydä noin 2-3 kertaa kuukaudessa. Työtä on mahdollista rytmittää joustavasti arkipäiviin ja työhön voi kuulua satunnaisia ilta- tai viikonlopputöitä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiuksia työskennellä etänä
  • kokemusta tai kiinnostusta järjestötoiminnasta (työstä tai harrastuksesta)
  • ymmärrystä pitkäaikaissairauksista ja niiden vaikutuksista
  • organisointitaitoja
  • sitoutumista yhdistyksen arvoihin: luottamus, kumppanuus, osallisuus

Meillä kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi vaan olennaista on kyky oppia uutta. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden saada kokemusta järjestötyöstä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri toimintakyvyn omaavia henkilöitä erilaisista taustoista. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua kahden samantasoisen hakijan välillä.

Työaika tehtävässä on 40-60% ja työsuhteessa sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työajasta sovitaan tehtävään valitun kanssa. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusluokkaan 3, jolloin sadan prosentin kuukausipalkka ilman lisiä on 2 051,11€. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 31.12.2024 asti. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.

Jos innostuit mahdollisuudesta työskennellä kanssamme, lähetä hakemus sekä CV 21.3.2024 klo 15 mennessä osoitteeseen hakemukset@suomenkipu.fi Nimeäthän tiedostot selkeästi, esim. sukunimi_hakemus ja sukunimi_cv.Voit liittää hakemukseesi maksimissaan kahden minuutin videon, jossa vastaat kysymykseen 1) Millaisen somejulkaisun tekisit mainostamaan ensi syksyn kipukuukautta? tai 2) Kerro, millainen työyhteisön jäsen olet. 

Huomaathan, että meillä on samaan aikaan auki myös viestintäassistentin haku. Jos olet kiinnostunut molemmista paikoista, voit hakea niihin samalla hakemuksella ja videolla. Merkitse selkeästi hakemukseen tai sähköpostiviestiin, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja antaa ma 11.3. klo 10-12 ja ma 18.3. klo 14:30-16:30 toiminnanjohtaja Jenni Tarhanen. Sähköpostikyselyihin meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta vastata.

Haastattelut järjestetään etänä Microsoft Teams:n välityksellä ma 25.3.


Suomen Kipu ry on valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tarjota tietoa ja tukea kaikille, joita pitkittynyt kipu koskettaa. Tarjoamme pitkittynyttä kipua sairastaville ja heidän läheisilleen vertaistukea ja toimintaa, joka tähtää aktiiviseen sekä sosiaaliseen elämään. Teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotta kipuoireisille pystyttäisiin tarjoamaan laadukasta hoitoa ja kuntoutusta.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä!