Haemme viestintäassistenttia Suomen Kipu ry:hyn

7.3.2024

Etsimme määräaikaista viestintäassistenttia osaksi Suomen Kipu ry:n tiimiä. Me tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti joustavassa ja tukevassa ympäristössä!

Viestintäassistentin tehtävässä pääsee:

  • Suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdistyksen sähköistä viestintää monikanavaisesti.
  • Työskentelemään luovan sisällöntuotannon parissa (mm. some, uutiskirjeet, verkkosivut).
  • Tutustumaan syvällisesti mm. digimarkkinointiin ja SEO:n saloihin, räätälöitynä osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Tehtävä on osa STEAn Paikka auki -ohjelmaa, minkä vuoksi tehtävään valittavan tulee olla osatyökykyinen. Työtehtävät sekä niiden jaksottaminen suunnitellaan yhdessä työntekijän kanssa työkyky huomioon ottaen ja työtä muokaten. Organisaatiomme arvostaa yksilöllisiä vahvuuksia ja tukee työntekijöidensä kasvua. Työaikaprosentti on sovittavissa ja sitä voidaan muuttaa työsuhteen aikana.

Viestintäassistentti työskentelee tiiviissä yhteistyössä kolmen hengen Kipu ja työ kohtaavat -toiminnan tiimissä. Yhdistyksen seitsemän hengen työyhteisö työskentelee pääsääntöisesti etänä ja lähipäivä Espoossa on kerran kuukaudessa.

Työsuhteen aikana on mahdollisuus suorittaa viestintäosaamista kehittävä oppisopimuskoulutus, kuten digi- ja somemarkkinoinnin tai järjestöjen markkinointiviestinnän liiketoiminnan ammattitutkinto. Lisäksi tapaat säännöllisesti mentoriasi, joka auttaa sinua ammatillisessa kasvussa ja löytämään itsellesi sopivia askeleita työelämäpolulla.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta viestinnän maailmaan ja halua oppia uutta
  • Kykyä työskennellä tiimissä ja tuoda esille uusia ideoita
  • Myötätuntoista suhtautumista pitkäaikaissairauksiin ja halua tehdä merkityksellistä työtä
  • Sosiaalisen median ja teknologian sujuvaa hallintaa
  • Kiinnostuneisuutta järjestötoimintaan
  • Sitoutumista yhdistyksen arvoihin: Luotettavuus, kumppanuus ja osallisuus

Meillä kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi vaan olennaista on kyky oppia uutta. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä viestijänä ja saada järjestötyön kokemusta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri toimintakyvyn omaavia henkilöitä erilaisista taustoista. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua kahden samantasoisen hakijan välillä.

Työsuhteessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusluokkaan 3, jolloin sadan prosentin kuukausipalkka ilman lisiä on 2 051,11€. Työaikaprosentti on sovittavissa ja sitä voidaan muuttaa työsuhteen aikana. Toivomme vähintään 40% työaikaa. Työsuhde on määräaikainen ajalla 15.4.2024-13.4.2025.

Jos innostuit mahdollisuudesta työskennellä kanssamme, lähetä hakemus sekä CV 21.3.2024 klo 15 mennessä osoitteeseen hakemukset@suomenkipu.fi Nimeäthän tiedostot selkeästi, esim. sukunimi_hakemus ja sukunimi_cv. 

Voit liittää hakemukseesi maksimissaan kahden minuutin videon, jossa vastaat kysymykseen 1) Millaisen somejulkaisun tekisit mainostamaan ensi syksyn kipukuukautta? TAI 2) Kerro tilanteesta, jossa olet onnistunut viestimään jostakin asiasta kiinnostavasti ja selkeästi. (Voi liittyä työhön, harrastuksiin tai arkeen!) Voit halutessasi liittää hakemukseesi myös näytteitä tai referenssilinkkejä omista viestintätaidoistasi.

Huomaathan, että meillä on samaan aikaan auki myös järjestöassistentin haku. Jos olet kiinnostunut molemmista paikoista, voit hakea niihin samalla hakemuksella ja videolla. Merkitse selkeästi hakemukseen tai sähköpostiviestiin, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja antaa ma 11.3. klo 10-12 ja ma 18.3. klo 14:30-16:30 toiminnanjohtaja Jenni Tarhanen. Sähköpostikyselyihin meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta vastata.

Haastattelut järjestetään etänä Microsoft Teams:n välityksellä ma 25.3.


Suomen Kipu ry on valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tarjota tietoa ja tukea kaikille, joita pitkittynyt kipu koskettaa. Tarjoamme pitkittynyttä kipua sairastaville ja heidän läheisilleen vertaistukea ja toimintaa, joka tähtää aktiiviseen sekä sosiaaliseen elämään. Teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotta kipuoireisille pystyttäisiin tarjoamaan laadukasta hoitoa ja kuntoutusta.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä!