Haemme uutta hankeasiantuntijaa

15.2.2023

Nainen läppärin ääressä. Koneella auki Teams-kokous, jossa auki dia, jossa tietoa työn tuunauksesta.

Oletko kiinnostunut työskentelemään hyvinvoinnin lisäämisen parissa? Viihdytkö verkkoympäristössä ja näet sen mahdollisuudet? Haluatko työskennellä kannustavassa työyhteisössä ja motivoituneiden vapaaehtoisten kanssa?

Aiemman hankeasiantuntijan siirryttyä toiminnanjohtajaksemme haemme nyt hankeasiantuntijaa STEA-rahoitteiseen Kipu ja työ kohtaavat -hankkeeseen.

Hankeasiantuntija organisoi ja ohjaa verkkotoimintaa kipuoireisille työikäisille. Hän myös tukee ja kouluttaa vapaaehtoisia ryhmänohjaajia, kokemustoimijoita sekä viestintään osallistuvia vapaaehtoisia. Yhdessä hankepäällikön kanssa koulutetaan myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä työnantajia. Työtehtäviin kuuluu myös viestintä sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuilla. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä työntekijän vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Hankeasiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä hankepäällikön kanssa. Yhdistyksen viiden hengen työyhteisö työskentelee pääasiallisesti etänä ja lähipäivä Espoossa on yleensä kerran kuukaudessa. Työtä on mahdollista rytmittää joustavasti arkipäiviin ja iltatöitä on noin kerran viikossa.

Edellytämme

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien sovellusten käyttämistä

Toivomme

  • Kokemusta ryhmänohjauksesta tai kouluttamisesta
  • Ymmärrystä pitkäaikaissairauksista ja niiden aiheuttamista haasteista
  • Kokemusta järjestötoiminnasta (harrastuksesta tai työstä)
  • Hyviä tiedonhakutaitoja, tiedon arviointikykyä ja kykyä tuottaa tietoa muille ymmärrettävästi
  • Sitoutumista yhdistyksen arvoihin: Luotettavuus, kumppanuus ja osallisuus

Meillä kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi vaan olennaista on kyky oppia uutta. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden oppia verkkotoiminnan kehittämisestä sekä kipuoireisten tukemisesta!

Työaika on 37,5 h / vko ja työsuhteessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka 2700 e / kk. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu hankkeen loppuun, 31.12.2023 saakka. Työsuhteen on mahdollista jatkua, jos toiminnalle saadaan jatkorahoitus. Työntekijän toivotaan aloittavan tehtävässään mahdollisimman pian. Lähetä hakemus sekä CV 6.3.2023 klo 10 mennessä heidi.krogell@suomenkipu.fi . Voit liittää hakemukseesi maksimissaan kahden minuutin videon, jossa vastaat joko kysymykseen 1) Miksi työ voi olla kipuoireiselle kuntouttavaa? TAI 2) Miten kiittäisit vapaaehtoisia?

Lisätietoja antaa

To 23.2. klo 14-16 ja pe 3.3. klo 8-10 hankepäällikkö Heidi Krogell 045 117 3131.

Haastattelut järjestetään Teamsissa 14.3.2023.

Suomen Kipu ry on valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tarjota tietoa ja tukea kaikille, joita krooninen kipu koskettaa. Tarjoamme kroonista kipua sairastaville ja heidän läheisilleen vertaistukea ja toimintaa, joka tähtää aktiiviseen sekä sosiaaliseen elämään. Teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotta potilaille pystyttäisiin tarjoamaan laadukasta hoitoa ja kuntoutusta.

Tule kanssamme tekemään kipuoireisten työ- ja toimintakykyä edistävää työtä!