Suomen Kivun kesän toiminta

31.5.2021

Kesä on jo ihan nurkan takana ja sen myötä myös toimintamme siirtyy kesäisempään rytmiin. Yksin ei tarvitse kesälläkään jäädä, vaan tukea kipujen kanssa elämiseen on tarjolla. Tästä löydät listausta kesän toiminnastamme:

Kaikille avoin etävertaistukiryhmä kokoontuu kesä- ja heinäkuun ajan joka toisen viikon tiistaisin. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kipua sairastavat, diagnoosista tai asuinpaikasta riippumatta.

Nuorten etäryhmä kokoontuu vielä 3.6. Ryhmän toiminta jatkuu taas elokuun alussa 5.8.

Maanantain miesten tukipuhelin lomailee juhannuksesta elokuun puoliväliin, mutta kaikille avoin tukipuhelin päivystää läpi kesän tiistaisin ja torstaisin.

Kesäkuussa järjestetään myös webinaari kipustimulaattorista (9.6.) ja yhdistyksen toiminnan suunnitteluun pääsee mukaan kesäkuun työpajassa (21.6.), jossa suunnitellaan syksyn Kipu ja työ -ryhmiä.

Osa paikallisista vertaistukiryhmistä järjestää kesäajanviettoja esimerkiksi grillauksen tai mölkyn merkeissä. Oman paikkakunnan ajankohtaisen tilanteen voi tarkistaa aluevastaavalta tai ryhmänohjaajalta, joiden yhteystiedot löytyvät täältä

Sadepäivien varalle kannattaa myös pitää mielessä videomme, joista on mahdollista saada tietoa kivuista ja keinoja arkeen kivun kanssa.

Hyvää ja mahdollisimman vähäkipuista kesää!

Nuori nainen oranssissa paidassa pitää käsissään puhelinta ja katsoo sen näyttöä.