Haku: Facebook-moderointikoulutus

 • 30.7.13.8.2024
 • Microsoft Teams
Henkilö istuu tietokoneen ääressä kädet näppäimistöllä. Ruudulla auki Facebook-sivu. Teksti: Facebook-moderointikoulutus. Microsoft Teamsissa 22.8. ja 29.8. klo 18-19:30. Hakuaika 30.7.-13.8.

Haluaisitko vapaaehtoistehtävän, jota voit tehdä vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin? Onko sinulla hyvät kirjalliset viestintätaidot? Ovatko Facebook-ryhmät sinulle tuttuja?

Hae mukaan Suomen Kipu ry:n Facebook-moderointikoulutukseen! Facebook-moderoijana olet osaltasi tarjoamassa kipuoireisille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden vertaistukeen ja yhteiseen keskusteluun. Tässä tehtävässä et ole yksin, sillä aktiiviset moderaattorit toimivat tiiminä!

Koulutuksesta saat valmiudet toimia moderaattorina Facebook-ryhmässä. Moderointitehtävä on tarpeellinen, sillä se mahdollistaa ryhmän sääntöjen ja käytäntöjen noudattamisen. Suomen Kipu ry:n Facebook-vertaistukiryhmässä on yli 8500 jäsentä, selkeät säännöt ja kokenut moderointitiimi. Ryhmässä ihmiset esittävät toisilleen paljon kysymyksiä, ja keskustelu käy aktiivisena. Tiimi kaipaakin lisää tekijöitä keskustelun seuraamiseen. Harvakseltaan keskusteluun tarvitsee myös puuttua.

Suomen Kipu ry järjestää elokuussa Facebook-moderointikoulutuksen Teams-alustalla. Koulutuskerrat ovat 

 • to 22.8. klo 18-19:30
 • to 29.8. klo 18-19:3

 

Kenelle?

Kaikille kipuoireisten tai heidän läheistensä Facebook-ryhmän moderoinnista kiinnostuneille.

Missä?

Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.

Milloin?

Torstaisin 22.8. ja 29.8. klo 18-19:30

Hinta?

Koulutus on maksuton. 

Kouluttajat?

Suomen Kipu ry:n hankekoordinaattori Eeva Kopperi

Miksi koulutuksiin on haku ja valintaperusteet?

Koulutukseen mahtuu 8 osallistujaa. Koulutukseen osallistuminen ja moderointi vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin kiireiseen tai erityisen haastavaan elämäntilanteeseen. Hakiessa kannattaa miettiä, onko oma elämäntilanne tällä hetkellä sellainen, että se mahdollistaa osallistumisen koulutukseen. Painotamme haussa seuraavia valintaperusteita:

 • mahdollisuus sitoutua toimintaan
  • koulutukseen ja Facebook-ryhmän moderointiin sitoutuminen koulutuksen jälkeen
 • valmius ja motivaatio toimia Facebook-moderaattorina
 • riittävät taidot ilmaista itseä kirjallisesti
 • mahdolliseen omaan tai läheisen sairastumiseen liittyvän akuutin kriisin tulee olla läpikäytynä, sillä Facebook-moderaattorilla täytyy olla riittävästi voimavaroja vapaaehtoistoimintaan
 • Facebookin käytön osaaminen tai hyvät valmiudet opetteluun

Hakulomake

Hakulomakkeelle pääset tästä linkistä 30.7.-13.8. Jos haluat saada muistutuksen hakuajan alkamisesta sähköpostiisi, jätä yhteystietosi Koulutukset-sivun lopussa olevalle lomakkeelle.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viikolla 33.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksiin liittyen voit kysyä eeva.kopperi@suomenkipu.fi 

Koulutuksen aikatauluun tai toteutukseen voi tulla muutoksia, jolloin päivitämme ne tälle sivulle.