Käsityöpaja: Parsimalla lisäaikaa vaatteille

  • to 14.12.2023 klo 1112
  • Verkossa

Parsimalla lisäaikaa vaatteille!

Onko sinulla selkäkipua, migreeniä tai muita kipuoireita? Kipujen keskellä saattaa joskus tuntua, ettei enää osaa, jaksa tai pysty mihinkään. Tässä työpajassa voit kokeilla uusia asioita turvallisessa ympäristössä ja huomata, että osaat ehkä enemmän kuin luulitkaan. Käsityöpajassa voit kenties unohtaa hetkeksi arjen kivut ja uppoutua luovaan tekemiseen, uuden oppimiseen ja yhdessä jutusteluun. Käsityöt ovat oiva mahdollisuus harrastaa kotona, ja voit tauottaa yhdessä työskentelyä myös tunnin aikana ja osallistua itsellesi sopivalla tavalla. Mukavaa olisi, jos pystyt käyttämään kameraa hetken aikaa päällä, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle.

Tule tarjoamaan rakkaille vaatteillesi lisää käyttöikää, kysymään vinkkejä ja tekemään yhdessä käsitöitä! Tapahtumassa opiskellaan erilaisia vaatteille ja villasukille sopivia parsimistekniikoita sekä neulehuoltoa. Erilaisilla parsimis- ja korjaamistekniikoilla pidennät vaateidesi käyttöikää. Vaatteiden korjaaminen ja paikkaaminen on helppo tapa tehdä käsitöitä ja se auttaa ehkäisemään kasvavia tekstiiliteollisuuden päästöjä. Ota mukaan parsittavat reikäiset villasukat tai puhki kulunut villapaita.

Tarkistathan, että tapaamisaika sopii kalenteriisi.

Kenelle?

Käsityöpaja on suunnattu kipuoireisille sekä heidän läheisilleen. Voit tulla mukaan, vaikka et olisi aiemmin osallistunut yhdistyksen toimintaan.

Aika

14.12.2023 klo 11-12.

Ohjaaja

Parsimisessa ohjaa ja auttaa Teams-yhteyden kautta muotoilija ja Käsityökekkerit yrittäjä Veera Jussila.

Paikka

Microsoft Teams. Saat linkin tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta

Maksuton. Tapahtuma ei edellytä jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tällä lomakkeella 13.12.2023 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

eeva.kopperi@suomenkipu.fi