Kivun kanssa -ryhmävalmennus

  • 18.5.15.6.2022
  • Verkossa

RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

”Voit olla onnellinen kivun kanssa – ei vain siitä huolimatta.”

Kivun kanssa - viiden kerran ryhmävalmennus kipua sairastaville (yhteistyössä Suomen Kipu ry ja Lempeämpi minä)


Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka etsit työkaluja siihen, miten asennoitua krooniseen kipuun ystävänä vihollisen sijaan ja miten elää mahdollisimman täyttä elämää sen kanssa. Valmennus sopii myös sinulle, joka haluat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästäsi, oppia tuntemaan itseäsi ja päästä elämässä lempeästi eteenpäin. Kivun ei tarvitse olla este, vaikka hidasta se olisikin. 


Mitä valmennus pitää sisällään? 

Tässä viiden kerran intensiivisessä ja vuorovaikutuksellisessa valmennuksessa pääset oppimaan keinoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, itsesi lempeään hyväksymiseen ja vaihtamaan myös ajatuksia vertaistesi kanssa. Valmennus selkeyttää ja kirkastaa ajatteluasi sekä vahvistaa itsetuntemustasi ja voimavarojasi. Valmennuksessa hyödynnetään myös toiminnallisia coaching-työkaluja, kuten visualisointiharjoituksia ja luovia kirjoitustehtäviä sekä erilaisia kartoituksia ja analyysejä. Mukana on myös lempeästi ohjattuja meditaatio- ja rentoutusharjoituksia. 


Missä, milloin ja mihin hintaan?

Valmennus toteutetaan etäyhteyksien välityksellä keskiviikkoisin klo 17-19. Valmennuskerrat ovat 18.5., 25.5., 1.6., 8.6. ja 15.6. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujan omavastuuosuus valmennukseen osallistumisesta on 10 euroa, ja ohjeet sen maksamiseksi lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Voit ilmoittautua tästä linkistä 13.5. klo 15 mennessä. Lisätietoja ilmoittautumisesta saat järjestökoordinaattori Katja Pääkköseltä, katja.paakkonen@suomenkipu.fi. Valmennuksesta voit kysyä lisää ohjaaja Annukka Vauhkoselta, lempeampimina@gmail.com.


Valmennuskertojen sisältö

1. MIELI, ARVOT JA TARPEET 

Ensimmäisellä valmennuskerralla tutustutaan toisiimme ja siihen, miten meidän mielemme toimii, miten arvomaailma vaikuttaa fyysiseen hyvinvointiimme ja mitkä ovat meidän perustarpeitamme, jotka vaikuttavat niin motivaatiomme kuin onnellisuuteemmekin. 

2. VIISAS JA RAKAS KEHO 

Toisella valmennuskerralla pohditaan, mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja miten muun muassa stressi, uni ja ravinto siihen vaikuttavat. Tällä kerralla opit kuuntelemaan oman kehon viestejä paremmin ja pääset kirjoittamaan kirjeen omalle kehollesi. 

3. TUNNEN TUNTEENI Kolmannella valmennuskerralla tutustutaan tunteiden maailmaan. Pääset oppimaan tunnetyöskentelyn peruspilareita sekä harjoittelemaan ikävästä tunteesta irtautumista, positiivisen tunne-elämän luomista ja oman sydämesi kuuntelua. 

4. OLEN IHANA 

Neljännellä valmennuskerralla keskitymme itsetuntosi ja itseluottamuksesi kasvattamiseen sekä puhumme niiden tärkeydestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Opit arvostamaan itseäsi enemmän ja näkemään itsesi juuri sellaisena ihanana, kuin sinä olet – kivun kanssa. 

5. LEMPEÄMPI ELÄMÄ 

Viidennellä valmennuskerralla keskitymme lempeyden löytämiseen ja lempeämmän elämän harjoitteluun. Pohdimme, mitä lempeys on ja miten sen voi löytää? Kuulet myös, miten tavoitteisiin voisi suhtautua lempeämmin ja millaisia vaikutuksia kiitollisuudella on. Lopuksi pääset suunnittelemaan ensimmäiset askeleesi lempeämmän elämän toteuttamiseksi.


Valmentajasta

Valmentaja Annukka Vauhkonen (Lempeämpi minä) rohkaisee ja inspiroi omalla tarinallaan. Annukka välittää viestiä siitä, ettei krooninen sairaus ole este onnelle ja puhuu avoimesti myös itsensä kuuntelemisen tärkeydestä ja lempeämmän elämän puolesta. Annukka valmistuu pian lempeän läsnäolon joogaopettajaksi ja LCAF Certified Coachiksi ® eli ratkaisukeskeiseksi hyvinvointivalmentajaksi. Hän on myös opiskellut yliopistossa psykologiaa ja luovaa kirjoittamista. Lisäksi Annukka on kouluttautunut erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, joka kirjoittaa suosittua Lempeämpi minä -blogia ja myös Hidasta elämää -hyvinvointisivustolle. Annukka sairastaa kroonista kipu- ja uupumusoireyhtymä fibromyalgiaa ja tekee sen tiimoilta tärkeää työtä tietoisuuden lisäämiseksi. Nyt hän elää haastavasta pitkäaikaissairaudesta huolimatta elämänsä onnellisinta aikaa – saariston rauhassa, pienessä mummonmökissään ja haluaa jakaa oppimaansa myös muille. 

”Annukka pysähtyi kuuntelemaan ja rohkeasti antoi työkaluja jaksaa paremmin/kuunnella kehoa – rehellisesti sanottuna pelkästään Annukan ääni auttoi jo minua rentoutumaan.” 

Tutustu lisää: 

Somessa: @lempeampimina 
Nettisivut (avataan pian): https://www.lempeampimina.fi 
Blogi: https://lempeampimina.blogspot.com 
Hidasta elämää: https://hidastaelamaa.fi/author/annukka-vauhkonen/ 
Puhujatori: https://puhujatori.fi/puhujat/annukka-vauhkonen/

Valmennuksen ohjaaja Annukka Vauhkonen istuu kalliolla meren äärellä. Vieressä teksti: "Kivun kanssa -ryhmävalmennus".
Valmennuksen ohjaaja Annukka Vauhkonen (Lempeämpi minä). Kuvaaja: Emmi Kiesvaara.