Haku syksyn Kipu ja työ kohtaavat -kursseille

 • 5.19.8.2024
 • Verkossa

Haluaisitko edistää omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa kipujen kanssa? Kaipaatko tukea työssä jaksamisen ja työkyvyn pohtimiselle? Oletko valmis jakamaan omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan kipu ja työ kohtaavat -kurssille

Kahdentoista kerran kurssilla käydään läpi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kurssikerrat sisältävät teemoja mm. :

 • Kivun mekanismeista ja kivunhallinnasta
 • Unesta 
 • Muistista 
 • Arvotyöskentelystä 
 • Aktiivisuudesta ja levosta
 • Työn muokkauksesta
 • Kivusta puhumisesta 

  Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaavat Suomen Kivun ohjaajakoulutuksen käyneet vapaaehtoiset yhdessä työntekijän kanssa. Jos haluat kuulla lisää kursseista sekä muiden kurssille osallistuneiden kokemuksia, voit katsoa tämän videon

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kipuoireisille, jotka haluavat tukea omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä työhön liittyviin kysymyksiin. 

Kurssille voit osallistua monenlaisesta elämäntilanteesta. Voit olla töissä, työnhakijana, sairauslomalla, opiskelijana tai muussa tilanteessa, jossa työelämä kipujen kanssa mietityttää. Tärkeintä on, että sinun on mahdollista sitoutua toimintaan koko kurssin ajaksi ja toivot löytäväsi keinoja hyvinvointisi lisäämiseen.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.

Missä?

Kurssit järjestetään verkossa Microsoft Teams alustalla.

Milloin?

Syksyllä 2024 järjestetään kolme Kipu ja työ kohtaavat -kurssia. Kurssit alkavat viikolla 38.

Kurssien ajankohdat:

 • Kurssi 1. (16.9.-2.12.) : Maanantaisin, klo 18-19.30.
 • Kurssi 2. (17.9.-3.12.) : Tiistaisin, klo 18-19.30. 
 • Kurssi 3. (19.9.-5.12.) : Torstaisin, klo 10-11.30. 

Hinta?

Kurssi on osallistujille maksuton.

Kurssille hakeminen

Kurssille haetaan hakulomakkeella. Haku aukeaa 5.8. ja päättyy 19.8. tasan kello 10. Hakulomake ei siis ole vielä auki, mutta voit halutessasi jättää yhteystietosi tämän sivun lopusta löytyvälle lomakkeelle, jolloin ilmoitamme sinulle sähköpostilla kurssihaun aukeamisesta. 

Osallistujamäärää on rajattu, jotta kurssilla kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Hakiessa kannattaa siis miettiä, onko oma elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Voit tutustua tarkempiin valintaperusteisiin tästä linkistä.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Mistä saan lisätietoa kursseista?

Haluatko lisätietoa kursseista? Lue usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä toiminnasta vastaavaan asiantuntijaan Heidi Krogelliin heidi.krogell@suomenkipu.fi 045 1173131.