Paneelikeskustelu: Matkalla kivun kanssa - taistelusta hyväksymiseen

  • ke 22.5.2024 klo 1819:30
  • Microsoft Teams
Kuva mutkaisesta tiestä. Alla teksti: "Paneelikeskustelu: Matkalla kivun kanssa - taistelusta hyväksymiseen".

Millaista elämäni tulee olemaan pitkäkestoisen kivun kanssa? Kipuun sairastuminen voi herättää toivottomuutta sekä huolta ja ahdistusta omasta tulevaisuudesta. Tässä paneelikeskustelussa pääset kuulemaan Suomen Kivun kokemustoimijoiden omakohtaisia kokemuksia siitä, miten pitkäkestoinen kipu on heidän arkeensa vaikuttanut, miten he ovat sopeutuneet kivun mukanaan tuomiin haasteisiin, ja miten he ovat oppineet elämään sen kanssa hyvää, omannäköistään elämää.

Tapahtumassa keskustellaan kivun herättämistä tunteista, toivosta ja siitä, miten vaikeistakin päivistä on mahdollista löytää merkitystä ja jatkaa eteenpäin. Pohdimme sitä, millainen prosessi kivun hyväksyminen on. Tapahtumassa kuulet yhden kokemustoimijan kokemuspuheenvuoron sekä paneelikeskustelun, jossa neljä kokemustoimijaa jakaa omia vaiheitaan ja ajatuksiaan matkalla kivun hyväksymiseen. Liity seuraamme oppimaan, jakamaan ja löytämään toivoa yhdessä!

Kenelle?

Kipuoireisille, heidän läheisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari on erityisesti suunnattu niille kipuoireisille, joille kipu on vielä suhteellisen uusi asia.

Aika

Ke 22.5. klo 18-19.30

Paikka

Paneelikeskustelu Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Paneelikeskustelu tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille.

Ohjelma

18:00 Tapahtuman avaus
18:05 Kokemustoimija Anu Kauniston kokemuspuheenvuoro
18:20 Kysymykset
18:30 Kokemustoimijoiden paneelikeskustelu
19:15 Kysymykset

Puhujat

Suomen Kivun kokemustoimijat Anu Kaunisto, Ville-Veikko Kovanen, RItva Kotisaari ja Heidi Rinkinen.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 22.5. klo 12:00 tämän linkin kautta.

Lisätietoja

Kysymykset ja tiedustelut tapahtumaan liittyen: katja.paakkonen@suomenkipu.fi