Suomen Kivun vuosikokous

  • la 25.3.2023 klo 13

Vuosikokouksessa jäsenet pääsevät vaikuttamaan yhdistyksen asioihin! Vuosikokouksessa päätetään mm. jäsenmaksujen suuruudesta, vahvistetaan tilinpäätös sekä äänestetään hallituksen jäsenet vaihtovuoroisten tilalle. Kokouksen lopuksi äänestetään myös Vuoden Auttajasta 2023. Tervetuloa mukaan, olit sitten ollut yhdistyksen toiminnassa mukana jo pidempään tai vasta tutustumassa siihen!

Kenelle?

Kaikille yhdistyksen toiminnasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneille! Äänioikeus ja vaalikelpoisuus on kaikilla vähintään 15-vuotiailla yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä, perhejäsenillä tai kunniajäsenillä. Vuoden 2023 jäsenmaksu täytyy olla maksettuna ja tämä tarkistetaan ennen kokousta.

Missä ja milloin?

25.3.2023 klo 13 alkaen Tampereella (Mustanlahdenkatu 19 LH8 33210 Tampere) sekä etäyhteyksin Microsoft Teamsissa. Suosittelemme osallistumista etäyhteyksin! Niin etä- kuin paikan päällä osallistujilla on käytössään samat puhe- ja äänioikeudet ja suljetut äänestykset hoidetaan käyttämällä sähköistä lomaketta.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu vuosikokoukseen 17.3. mennessä tällä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia jenni.tarhanen@suomenkipu.fi Jos ilmoittaudut sähköpostilla, kerrothan viestissäsi nimesi ja osallistutko etänä vai paikan päällä. Voit myös kertoa kiinnostuksestasi asettua ehdolle hallitukseen.
Ilmoittautuneille lähetetään vuosikokousmateriaalit sähköpostiin noin viikkoa ennen kokousta. Niihin kannattaa tutustua jo ennakkoon, niin kokousta on helpompi seurata!

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle hallitukseen, voit toimittaa Jennille lyhyen esittelyn (n. 200 sanaa) itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä. 16.3. mennessä toimitetut esittelyt liitetään ennakkoon lähetettäviin vuosikokousmateriaaleihin.


Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai vuosikokouksesta, voit olla yhteydessä jenni.tarhanen@suomenkipu.fi / 050 303 3221
Vuosikokouskutsun löydät tästä linkistä.
Yhdistyksen säännöt, joista löytyy mm. vuosikokouksen rakenne sekä äänioikeus puolestaan täältä.

Käsi, joka kirjoittaa muistikirjaan. Oikealla teksti Vuosikokous 25.3.2023 ja Suomen Kivun logo.