SuomiAreena: Yhdenvertaisempi ja potilaslähtöisempi sosiaali- ja terveydenhuolto

  • to 29.6.2023 klo 1818:45
  • Pori

Olemme mukana Porin SuomiAreenassa! Torstaina 29.6. klo 18 järjestetään keskustelutilaisuus yhdenvertaisemmasta ja potilaslähtöisemmästä sosiaali- ja terveydenhuollosta kauppakeskus Puuvillassa.

Mukana keskustelemassa aiheesta ovat Satakunnan hyvinvointialueen johtaja Kirsi Varhila, Lääkkeiden hintalautakunta HILA:n johtaja Lauri Pelkonen, Kansallisen syöpäkeskuksen johtaja, professori Tomi Mäkelä ja Oulun yliopistollisen sairaalan johtaja, professori Miia Turpeinen.

Keskustelutilaisuuden juontavat SOSTEn erityisasiantuntija Mirjami Tran Minh sekä Jyväskylän yliopiston (University of Jyväskylä)/Sairaala Novan syöpätautien työelämäprofessori Sauli Vuoti.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, ja sitä voi seurata paikan päällä Porin kauppakeskus Puuvillassa tai MTV Katsomosta, jonne tulee myös tilaisuuden tallenne.

Tilaisuutta järjestämässä ovat Suomen Kipu ry, Suomen Syöpäpotilaat, Colores - Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry, Propo - Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry sekä Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry