Syksyn Kipuchatit

  • 2.9.16.12.2022
  • Tukinet-palvelu

Elätkö kroonisen kivun kanssa tai oletko kipua sairastavan läheinen? Suomen Kipu ry:n ryhmächateissa voit jutella anonyymisti ja luottamuksellisesti kipuun ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Chatteja ohjaavat Suomen Kipu ry:n työntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset.

Tälle sivulle päivitetään syksyn Kipuchatteja, joten kannattaa seurata sivua ahkerasti! Mukaan chattiin pääset Tukinet palvelussa

Jokaiseen ryhmächattiin mahtuu maksimissaan 6 osallistujaa kerrallaan. 


8.12. klo 14-15: Kipu ja arki: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Millasta sinun arkesi on kipujen kanssa? Tule tähän ryhmächattiin keskustelemaan vertaisten kanssa arjesta, ja keinoista, joilla selviät arjen keskellä!


Mukaan chattiin pääset Tukinet palvelussa


Ohjeet chatin käyttöön:

Linkistä aukeaa sivusto, josta sinun tulee klikata auki se chat, joka sillä hetkellä on, ja johon haluat liittyä. Chat aukeaa vasta siihen kellonaikaan, joka on ilmoitettu, ja aiemmin chattiin ei pääse liittymään. Kun chat aukeaa, paina linkistä avautuvaa "Liity tähän ryhmächattiin" -painiketta. Tämän jälkeen voit laittaa ensimmäisen viestin, esimerkiksi "Moi!" sivun alareunasta. Viestin laittamisen jälkeen Tukinet pyytää sinulta nimimerkkiä. Muistathan nimimerkkiä valitessa, että chatissa toimitaan anonyymisti. Valitse siis nimimerkkisi niin, ettei sinua voi siitä tunnistaa.

Henkilöllä on käsissään puhelin.