Työpaja: Kipu ja työ kohtaavat -ryhmien suunnittelu

  • ma 21.6.2021 klo 1819:15
  • Verkossa

Suunnittelemme parhaillaan syksyllä alkavia kipua sairastaville suunnattuja työkykyryhmiä ja nyt tarvitsemme apuanne! Haluamme kuulla teidän ideoitanne ryhmän sisällöstä.

Työpajassa kootaan aiheideoita ryhmäkerroille. Teillä on varmasti paljon kokemusta siitä, millaiset asiat ovat auttaneet kivun kanssa eteenpäin ja työelämässä. Erityisesti haluaisimme kuulla, mitkä ovat sellaisia asioita, joista olisit toivonut kuulevasi jo aikaisemmassa vaiheessa kipupolkuasi.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta erityisesti toivomme mukaan teitä, jotka olette jo löytäneet keinoja kivun kanssa elämiseen ja työssä olemiseen!

Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä tietoa tai taitoa. Työpajaan ei myöskään tarvitse mitenkään valmistautua. Riittää, että tulet mukaan omien kokemuksiesi ja ajatustesi kanssa - juuri ne ovat sitä arvokkainta tietoa, jota nyt tarvitsemme! Yhdessä asioita työstäessä saamme varmasti loistavia ideoita ryhmäkertojen aiheiksi.

Työpaja toteutuu verkossa Microsoft Teams -alustalla, joten mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa! Jotta aiheen yhdessä työstäminen olisi mahdollisimman sujuvaa, toivomme osallistujien pitävän kameraa ja mikrofonia päällä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua myös keskusteluchattiin kirjoittamalla.

Ilmoittaudu mukaan ja osallistu työkykyryhmien suunnitteluun!


Muistilappuja osoittava käsi. Teksti: Työpaja, Kipu ja työ kohtaavat -ryhmien suunnittelu