Tukea vertaisilta

Mistä löytyisi muita samassa elämäntilantessa olevia? Miten muut ovat selvinneet tällaisessa tilanteessa? Vertaistuki voi auttaa esimerkiksi silloin, kun tuntuu, että on itse ainoa henkilö käymässä läpi näitä ajatuksia ja tunteita. Muiden kokemukset ja näkökulmat voivat tarjota arvokasta tukea ja tietoa - ja sinun kokemuksesi voi olla arvokas jollekin toiselle.

Jos haluat jakaa kokemuksiasi kivusta muiden saman kaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa, voit osallistua vertaistukiryhmään. Ryhmiä kokoontuu niin paikanpäällä kuin verkossa, joten osallistumaan pääsee mistä päin Suomea tahansa.

Vertaistukiryhmässä voit jakaa kokemuksia sekä iloja ja suruja muiden kipuihmisten kanssa. Vertaisryhmissä puhutaan kivusta ja sen kanssa elämisestä, vaihdetaan kuulumisia, rentoudutaan ja pidetään teemailtoja.

Muiden kokemuksista voi saada arvokasta tukea ja tietoa - ja sinun kokemuksesi voivat tarjota sitä jollekin toiselle.

Ryhmissä käy kaiken ikäisiä, eri tavoin kipuilevia ihmisiä. Ryhmään ovat tervetulleita myös kipuihmisen läheiset. Vetäjät ovat Suomen Kipu ry:n vapaaehtoisia ja itsekin kipuihmisiä. Vertaisryhmään osallistuminen on maksutonta eikä edellytä Suomen Kipu ry:n jäsenyyttä.