Yritysyhteistyö

Suomen Kipu ry tekee yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa. Yritysyhteistyökumppaninamme olet mukana edistämässä kipuoireisten hyvinvointia ja tukemassa työtä kivun kroonistumisen ennaltaehkäisemiseksi. 

Yritykset tukevat toimintaamme esimerkiksi kannatusjäsenyyden ja jäsenalennusten tarjoamisen muodossa. Viestimme yritysyhteistyöstä verkkosivuillamme ja Kipupuomi-lehdessä.

Suomen Kivun yrityskannattajajäsenet tukevat yhdistystä vuosittain itse valitsemallaan 100, 500 tai 1000 euron summalla. Kannattajajäsenmaksun vastineeksi yritykset saavat:

- 100 euron kannatusjäsenmaksu oikeuttaa yrityskannattajajäsenen saamaan logonsa Suomen Kivun verkkosivuille ja Kipupuomi-lehteen sekä julkaisemaan sisäsivun 1/4 / A6 pystymainoksen Kipupuomi-lehdessä (2023 arvo 200 €) 

- 500 euron kannatusjäsenmaksu oikeuttaa yrityskannattajajäsenen saamaan logonsa Suomen Kivun verkkosivuille ja Kipupuomi-lehteen sekä julkaisemaan itse kirjoittamansa sisäsivun 1/1 A4 pystymainoksen (2023 arvo 700 €) tai sivun yhteistyöartikkelin Kipupuomi-lehdessä 

- 1000 euron kannatusjäsenmaksu oikeuttaa yrityskannattajajäsenen saamaan logonsa Suomen Kivun verkkosivuille ja Kipupuomi-lehteen, julkaisemaan kahden sivun itse kirjoittamansa artikkelin Kipupuomi-lehdessä sekä osallistumaan Suomen Kivun kannatusjäsenwebinaariin, jossa on mahdollista esitellä yrityksen palveluita / tuotteita. 

Huom. Artikkelit ja mainokset hyväksytään ennen julkaisua ja Suomen Kivulla on oikeus olla julkaisematta esim. arvojensa vastaista sisältöä. Mainoksen voi julkaista vain sen vuoden aikana, jolloin on maksanut kannatusjäsenyysmaksun.

Jos haluat liittää yrityksesi Suomen Kivun kannatusjäseneksi, täytä liittymislomake täällä.

Jos haluat tukea yrityksesi kautta toimintaamme tai haluat lisätietoa kannatusjäsenyydestä, ota yhteyttä Suomen Kivun toiminnanjohtajaan, p. 050 303 3221.