Koulutuspäivät 2022

Kohtaamisia muiden vapaaehtoisten kanssa, yhteistä tekemistä, uutta tietoa kipuun liittyvistä aiheista ja toiminnan kehittämistä - muun muassa näitä asioita pitävät sisällään Suomen Kivun vuosittain järjestettävät vapaaehtoisten koulutuspäivät!

Tänä vuonna koulutuspäivät järjestetään 23.-25.9. Jyväskylässä ja paikkana toimii Sokos Hotel Alexandra (Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä). Osaan koulutusosuuksista on mahdollista osallistua myös etäyhdeydellä paikan päälle tulemisen sijaan.

Yhteisen ohjelman aikataulu

Perjantai 23.9. (myös etäosallistumismahdollisuus)

12-16 Juhlaseminaari

18 Illallinen

Lauantai 24.9. (myös etäosallistumismahdollisuus)

10-12 Hyvää elämää kivusta huolimatta - teidän vapaaehtoisten avulla!

12-13 Lounas

13-14:30 Miten ottaa vapaaehtoisena huomioon terveystiedot ja tietoturva?

14:30-15 Kahvitauko

15-16:30 Toivon ylläpitäminen kivun keskellä

18 Illallinen

Sunnuntai 25.9. (vain paikan päällä Jyväskylässä)

10-12 Koulutuspäivien yhteenveto: Mitä otan koulutuspäiviltä mukaan?

12-13 Lounas ja kotiin


Aikataulu on suuntaa-antava, ja siihen voi tulla vielä muutoksia. 


Kenelle?

Koulutuspäivät ovat tarkoitettu kaikille Suomen Kivun vapaaehtoisille vapaaehtoistyötehtävästä riippumatta. Toivomme mukaan myös uusia vapaaehtoisia eli olet tervetullut koulutuspäiville, vaikka olisit vasta aloittanut toiminnassamme!

Hinta

Koulutuspäivien itse maksettava omavastuuosuus on 50€ ja se pitää sisällään majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä matkakulut. Lasku lähetetään sähköpostitse. Etäyhteyksin osallistuville koulutuspäivät ovat maksuttomat.

Majoitus

Koulutuspäivillä majoitutaan Sokos Hotel Alexandrassa kahden hengen huoneissa. Voit jättää huonekaveritoiveen ilmoittautumislomakkeelle. Teemme huonejaon niiden kohdalta, joilla toivetta ei ole.
Koulutuspäiviä varten on varattu myös muutamia yhden hengen huoneita, joita voi varata niin kauan kun niitä riittää. Yhden hengen huoneen itse maksettava lisähinta on 50€/yö.

Matkat

Jos tulet koulutuspäiville kauempaa ja sinulle syntyy siitä matkakuluja, korvaamme niitä edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Saat ohjeet matkojen laskuttamiseen tervetuloa-kirjeessä viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli sinulla on kysyttävää matkakuluista tai siihen liittyviä erityistoiveita, kuten matkojen varaaminen etukäteen yhdistyksen toimesta, voit olla yhteydessä Kaisaan (kaisa.hirn@suomenkipu.fi / p. 045 355 2825).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutuspäiville 20.8. mennessä tällä lomakkeella. Sekä paikan päällä osallistuvat että etäosallistujat ilmoittautuvat samalla lomakkeella, etäosallistujana voit jättää majoitusta koskevat kysymykset huomiotta. Liveosallistumiseen on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruuttaminen

Jos osallistumiseesi koulutuspäiville tulee este, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Kaisalle (kaisa.hirn@suomenkipu.fi / p. 045 355 2825).
Voit peruuttaa osallistumisesi 14.9. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista omavastuuosuutta tai mahdollisia huoneiden lisämaksuja ei palauteta. 

Turvallisemman tilan periaatteet

Tapahtumassa noudatetaan Suomen Kivun turvallisemman tilan periaatteeita. Osallistumalla tapahtumaan, sitoudut näihin periaatteisiin. Pääset tutustumaan periaatteisiin täältä