Oppaiden tilauslomake

Suomen Kipu ry:n julkaisuista on tilattavissa Kroonisen kivun ensitieto -opas, Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon -opas sekä yhdistyksen esite.

Kaikki julkaisut ovat ilmaiseksi luettavissa sähköisessä muodossa. Mikäli haluat oppaan perinteisesti paperisena, täytä alla oleva tilauslomake.

Kroonisen Kivun Ensitieto-opas

Kroonisen kivun ensitieto -opas toteutettiin Raha-automaattiyhdistyksen projektirahoituksella. Opas on tarkoitettu kaikille niille, jotka joutuvat miettimään mitä kaikkea jatkuva kipu tuo tullessaan ja mitä vielä voi olla edessä. Opas on tarkoitettu myös läheisille sekä terveys- ja sosiaalitoimen henkilöille antamaan pieni kurkistus kipukroonikon arkeen.

Oppaiden toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Jos tarvitset oppaita kiireellisesti, niin ilmoita siitä tilauslomakkeen lähettämisen lisäksi Suomen Kivun toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin pystymme huomioimaan toimituksen kiireellisyyden.

toimisto@suomenkipu.fi

Oppaitakpl-hinta
1-105 €
11-304 €
31-603 €
61->2 €

Hinnat sisältävät myös postimaksun.

Oppilaitokset, potilas- ja sosiaalialan yhdistykset sekä julkinen terveydenhuolto voivat tilata Kroonisen kivun ensitieto-oppaita sekä Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon-opasta posti- ja käsittelykulujen hinnalla, jolloin esim.  60 kpl (laatikollinen) maksaa n. 13 €.

Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon

Pitkäkestoista kipua ei yleensä pystytä poistamaan kokonaan, mutta kullekin potilaalle yksilöllisesti sopivilla lääkkeellisillä sekä lääkkeettömillä hoidoilla voidaan tukea kipupotilaiden elämänlaadun parantumista ja mielekkään elämän tavoittelua.

Tässä oppaassa esitellään lääkkeettömiä omahoitokeinoja sekä ammattilaisten tarjoamia hoitomuotoja, joita voidaan käyttää lääkärin tekemän hoitosuunnitelman osana tai tukena.

Hinta 2 euroa , yli 10 kpl 1 euroa/opas (hinta kattaa postikulut)

Jäsenalennuksen Ammattilaisen kipukirja!

Maaliskuussa 2020 on ilmestynyt VK-Kustannuksen toimittama Ammattilaisen kipukirja. Kirjoittajakaarti koostuu Suomen huippuasiantuntijoista, ja joukosta löytyy muiden muassa Suomen Kipu ry:n jäsenistön valitsemina Vuoden auttajina palkitut Jukka-Pekka Kouri ja Tapio Ojala. Kirja on kirjoitettu terveydenhuoltoalan ammattilaisille, ja sen sisältö on antoisa myös potilaalle. Kirjaan on koottu uusin tieto kivun mekaniikasta, sen hoidosta ja hallintakeinoista.

Kirjaan on mahdollista tehdä tilauksia Suomen Kivun kautta. Jäsenhinta on 75 euroa (norm. 89€).

Tilauslomakkeen lähettämisen myötä sitoudut maksamaan lähetyksen mukana tulevan laskun.

Tilipankki on Säästöpankki Nooa ja tilinumero IBAN muodossa:
FI25 4405 0010 0413 69

Lisätietoja sähköpostilla:toimisto(at)suomenkipu.fi

Opastilaus

Täytä tilaus riville kappalemäärä, mitä oppaita tilaatte:

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Laskutusosoite: