Vapaaehtoistyö Suomen Kivussa

Haluaisitko olla mukana Suomen Kivun toiminnassa vapaaehtoisena? Onko sinulla jokin taito tai kiinnostuksen kohde, jota haluaisit jakaa myös muille? Haluaisitko olla mukana tukemassa kipua sairastavia?

Suomen Kivussa on monenlaisia vapaaehtoistyötehtäviä ja otamme mielellämme vastaan ideoita ja tekijöitä myös uudenlaisista vapaaehtoistyön muodoista. Mukaan voi lähteä itselleen sopivaksi ajaksi: yhden vapaaehtoistyötehtävän ajaksi tai vaikka useammaksi vuodeksi. Vapaaehtoiset ovat mukana niin paikallisessa toiminnassa kuin verkossakin.

Vapaaehtoiset toimivat meillä mm:

• vertaistukiryhmien ohjaajina
  • toiminnallisten ryhmien ohjaajina
  • jäsenlehti Kipupuomin parissa
  • tukipuhelimen päivystäjinä
  • tuottamassa materiaaleja
  • erilaisissa tapahtumissa
Useamman ihmisen kädet päällekäin.

Tarjoamme vapaaehtoisille koulutusta tai perehdytystä ennen vapaaehtoistyön aloittamista. Aiempaa koulutusta vapaaehtoisuudesta tai järjestössä toimimisesta ei siis tarvitse välttämättä olla. Koulutuksia uusille vapaaehtoisille järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Lisäksi tarjoamme vapaaehtoisille lisäkoulutusta sekä tukea vapaaehtoistyötehtävässä toimimiseen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai kerro kiinnostuksestasi. Vapaaehtoisten perehdytyksestä ja tuesta vastaa järjestökoordinaattori, jonka yhteystiedot löydät täältä.