Toimisto

Kuvassa Jenni, Katja, Heidi ja Kaisa.

Suomen Kipu ry
Sepontie 3 th 4
02130 Espoo

p. 045 129 0707
toimisto@suomenkipu.fi

Toimiston puhelimeen voit 
soittaa esimerkiksi jäsenasioita koskevissa kysymyksissä.

Toiminnanjohtaja

Kaisa Hirn
kaisa.hirn@suomenkipu.fi
p. 045 355 2825

Suomen Kipu ry:n toiminnanjohtaja Kaisa Hirn.

Kaisa vastaa siitä, että yhdistyksen toiminta ei nikottele byrokratian rattaissa. Parasta toiminnanjohtajan työssä on ihmisten kohtaaminen; oli kyseessä sitten potilaat, yhdistyksen vapaaehtoiset, terveydenhuoltoalan ammattilaiset tai päättäjät. Kaisan intohimona on kehittää dialogia eri toimijoiden välillä, sillä vain yhteistyöllä kipua sairastavien hoitoa saadaan parannettua. Vapaalla Kaisa on innokas puutarhuri, jonka tiluksilla kukoistavat erityisesti trendikkäät villivihannekset vuohenputki, nokkonen ja voikukka.

Järjestökoordinaattori

Katja Pääkkönen
katja.paakkonen@suomenkipu.fi
p. 045 129 0707

Suomen Kipu ry:n järjestökoordinaattori Katja Pääkkönen

Järjestökoordinaattori Katjan työhön kuuluu niin vapaaehtoisten tukemista ja kouluttamista, sidosryhmien kanssa toimimista, someviestintää kuin jäsenpalveluitakin. Hän ideoi innoissaan sitä, mitä kaikkea vapaaehtoistoiminta voisi tulevaisuudessa olla, ja miten se parhaiten edistäisi kipua sairastavien hyvinvointia. Katjalle tärkeitä teemoja ovat yhdenvertaisuus ja toiminnan läpinäkyvyys. Vapaa-ajallaan hän opiskelee viestintää ja mediakulttuuria sekä elvyttää hataraksi jäänyttä harmonikkaharrastustaan.

Hankepäällikkö

Heidi Krogell
heidi.krogell@suomenkipu.fi
p. 045 117 3131

Suomen Kipu ry:n hankepäällikkö Heidi Krogell.

Hankepäällikkömme Heidi nauttii toiminnan kehittämisestä ja kipuun liittyvän uusimman tutkimustiedon juurruttamisesta käytäntöön. Kipu ja työ kohtaavat -hankkeessa hän pitää langat tiiviisti käsissään aivan kuten vapaa-ajallaan neuloessaankin. Heidille verkko on luontainen ympäristö toimia. Verkkoryhmien ohjaaminen ja kouluttaminen saakin hänet erityisesti innostumaan. Heidi uskoo, että vuorovaikutuksessa yhdessä asioita työstäen on mahdollista saada muutosta kipua sairastavien arkeen.

Hankeasiantuntija

Jenni Tarhanen
jenni.tarhanen@suomenkipu.fi
p. 050 303 3221

Suomen Kipu ry:n hankeasiantuntija Jenni Tarhanen.

Hankeasiantuntijamme Jenni työskentelee Kipu ja työ kohtaavat -hankkeen (2021-2023) parissa. Jenni nauttii verkossa toimimisesta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksia tavoittaa ja yhdistää kipua sairastavia ympäri Suomen. Hän pitää erityisesti uuden oppimisesta ja sen siirtämisestä käytäntöön. Yksi Jennin suosikkiasioita työssä onkin erilaisten koulutusten ja muiden verkkotapahtuminen järjestäminen ja suunnittelu.