Haluaisitko olla mukana tekemässä jäsenlehteämme?

22.4.2021

Haluaisitko olla mukana tekemässä Kipupuomi -jäsenlehteämme? Onko sinulla mielessä aiheita, joista lehteen voisi kirjoittaa tai haluaisitko olla itse niitä toteuttamassa?

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Kipupuomia tehdään vapaaehtoisvoimin ja lehden tekoon voi osallistua myös muulla tapaa kuin kirjoittamalla. Lehtitiimin jäsenenä voit esimerkiksi ideoida lehtien sisältöä, kirjoittaa juttuja, etsiä sopivia kirjoittajia tai tehdä graafista sisältöä, kuten kuvia. Lehteen liittyvistä asioista pidetään yhteyttä etänä: sähköpostilla ja Microsoft Teamsilla, joten lehden tekoon voi hypätä mukaan mistä päin Suomea tahansa.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Kipupuomin päätoimittaja Miaan: kipupuomi@suomenkipu.fi . Voit yhteydenotossasi kertoa myös jo, minkälaisista tehtävistä lehteen liittyen olisit kiinnostunut.


Kipupuomi -lehdestä lyhyesti: Kipupuomi on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen Kipu ry:n jäsenlehti ja se on yhdistyksen tärkein tiedotuskanava kotisivujen ja Facebookin ohella. Lehteä lukevat kipukroonikot, heidän läheisensä, terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja opiskelijat sekä päättäjät. Kipupuomin painosmäärä on noin 3 700 kpl.