Suomen Kipu ry

Suomen Kipu ry:n tavoitteena on tarjota tietoa ja tukea kaikille, joita krooninen kipu koskettaa. Tarjoamme kroonista kipua sairastaville ja heidän läheisilleen vertaistukea ja toimintaa, joka tähtää aktiiviseen sekä sosiaaliseen elämään. Teemme aktiivista yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotta potilaille pystyttäisiin tarjoamaan laadukasta hoitoa ja kuntoutusta.

Tukee - Kehittää - Tiedottaa - Toimii

Näiltä sivuilta löydät tietoa Suomen Kipuun liittyen. Yhdistyksen toiminnasta on päättämässä jäsenien vuosikokouksessa valitsema hallitus, jonka kausi kestää kaksi vuotta. Hallituksen tehtäviin kuuluvat muun muassa yhdistyksen hallinto ja talousasiat, kokouksiin osallistuminen ja valmistautuminen sekä osallistuminen yhdistyksen kehittämiseen.

Toimintamme mahdollistavat vapaaehtoiset sekä muut toimintaamme tukemassa olevat. Vapaaehtoisvoimin tehdään myös Suomen Kipu ry:n jäsenlehti Kipupuomia.