Liity jäseneksi

Liittymällä Suomen Kipu ry:n jäseneksi saat jäsenetuja sekä tuet samalla yhdistyksen tekemää työtä kroonista kipua sairastavien ja heidän läheistensä parissa!

Kuvan ylälaidassa teksti: Miksi olen jäsen? Alapuolella kuva Jenni Harjusta Suomen Kivun t-paidassa ja lainaus "Yhdessä on helpompi jaksaa kipuja ja löytää elämään positiivisia ajatuksia."

Jäsenenä saat:

Samalla olet mukana tukemassa:

  • Vertaisryhmien toimintaa noin 30:llä paikkakunnalla sekä verkossa
  • Kipuluuri- ja chat-toimintaa
  • Edunvalvontatyötä
  • Tiedon ja tuen tuottamista kipuoireisille, läheisille ja ammattilaisille
  • Kipuasioiden tunnetuksi tekemistä ja potilaiden näkökulman esiin tuomista sekä terveydenhuollossa että yhteiskunnassa

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuonna 2023 on:

  • Jäsen 20 €
  • Perhejäsenyys 30 €

30.8.2023 ja sen jälkeen liittyneet henkilö- ja perhejäsenet saavat loppuvuoden 2023 jäsenyyden puoleen hintaan.


Kannatusjäsenmaksu 

  • henkilöille 50 €
  • yrityksille 100 / 500 € / 1 000 € vuosi

Perhejäsenyys kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka on ilmoitettu jäseneksi liittymisen yhteydessä. Jäsenedut kuuluvat myös perhejäsenille, mutta talouteen tulee vain yksi lehti. Jäsenyydellä ei ole ikärajaa, mutta äänioikeus yhdistyksen kokouksissa on 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä.

Liittyminen jäseneksi

Voit liittyä Suomen Kipu ry:n jäseneksi alla olevan lomakkeen kautta. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset kerran kuukaudessa, minkä jälkeen lähetämme sinulle jäsenlaskun sekä uuden jäsenen tervetulopaketin.
Jos annat sähköpostiosoitteesi, voit saada jäsenlaskun sähköpostitse ja saat ajantasaista tietoa yhdistyksemme toiminnasta kuukausittain ilmestyvästä jäsenkirjeestä.

Ethän jätä liittymiskaavakkeelle terveystietojasi!

Liittyessäsi Suomen Kipu ry:n jäseneksi tietosi tallennetaan Suomen Kipu ry:n jäsenrekisteriin. Käytämme henkilötietoja viestinnässä ja asiakaspalvelussa. Keräämme ja käsittelemme vain tarpeellista tietoa ja poistamme vanhentuneet tiedot mahdollisimman nopeasti. Jäsentietoja käsittelevät yhdistyksen hallitus sekä työntekijät. Nimi- ja osoitetietoja, sekä liittymisen jälkeen luotua jäsennumeroa käsittelee myös painotalo (Waasa Graphics) jäsenlehti Kipupuomin lähettämistä varten.