Mistä saada tukea kivun kanssa elämiseen?

Kenelle voisi puhua kivuista? Olisiko joku kokenut jotain samaa tai voisinko itse olla tukena jollekin samaa kokeneelle? Mitä tehdä, kun arki tuntuu pyörivän pelkästään kivun ympärillä? Voisiko kipuja oppia ymmärtämään paremmin tai löytää uusia keinoja hallita sitä? Miten tulla toimeen muuttuneen tilanteen kanssa, kun uudelleen pitää miettiä niin kotitöiden teko kuin talouskin?

Kipu vaikuttaa moneen asiaan niin sairastuneen kuin lähipiirinkin elämässä.  Kipu koskettaa lähes kaikkien suomalaisten elämää jollain tavalla, joten et ole yksin, vaikka joskus siltä tuntuisikin. Yksin ei myöskään tarvitse jäädä, kosketti kipu sitten elämää millä lailla tahansa. 

Kipujen kanssa ei tarvitse jäädä yksin!

Vertaistukiryhmät, chatit, webinaarit, teemaillat ja tukipuhelin. Suomen Kivulta löytyy toimintaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin niin kipua kokeville kuin heidän läheisilleen. Kuka tahansa voi osallistua riippumatta siitä, mikä kivun aiheuttaa. Toimintamme on avointa sekä maksutonta. Verkossa tapahtuva toiminta mahdollistaa osallistumisen myös niille, joille osallistuminen paikan päällä ei ole mahdollista.