Mistä saada tukea kivun kanssa elämiseen?

Tukea kipuun vertaisilta?

Mistä löytyisi muita samassa elämäntilantessa olevia? Miten muut ovat selvinneet tällaisessa tilanteessa? Vertaistuki voi auttaa esimerkiksi silloin, kun tuntuu, että on itse ainoa henkilö käymässä läpi näitä ajatuksia ja tunteita. Muiden kokemukset ja näkökulmat voivat tarjota arvokasta tukea ja tietoa - ja sinun kokemuksesi voi olla arvokas jollekin toiselle.

Suomen Kipu tarjoaa vertaistukea monenlaisiin tarpeisiin, myös ajasta ja paikasta riippumatta. Jos haluat jakaa kokemuksiasi kivusta muiden saman kaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa, voit osallistua vertaistukiryhmään. Ryhmiä kokoontuu niin paikan päällä kuin verkossa, joten osallistumaan pääsee mistä päin Suomea tahansa.

Vertaistukiryhmässä voit jakaa kokemuksia sekä iloja ja suruja muiden kipuoireisten kanssa. Vertaisryhmissä puhutaan kivusta ja sen kanssa elämisestä, vaihdetaan kuulumisia, rentoudutaan ja pidetään teematapaamisia.

Jos kaipaat kahdenkeskistä tukea, voit soittaa kipuluuriin, jossa päivystää vertainen.


Tukea ja tietoa?

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja kursseja, joilta on mahdollista saada sekä tietoa kivusta ja sen kanssa elämisestä että vertaistukea muilta osallistujilta. Tällä hetkellä säännöllisesti järjestämme muun muassa webinaareja ja kursseja tueksi kivun ja työn yhteensovittamiseen.

Tulossa olevat tapahtumat ja kurssit ilmoittautumisineen löydät täältä.