Kipu ja työ kohtaavat -kurssit

Kuvan keskellä sinipaitainen hahmo, joka seisoo tietokonepöydän ääressä. Yläpuolella teksti: Mietityttääkö kipu ja työ? Ympärillä ajatuskuplat, joissa kysymyksiä: Jaksanko töissä kipujen kanssa? Miten muut ovat ratkaisseet tämän? Mitä kivunhallintakeinoja voisin kokeilla? Voinko vielä palata töihin?
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Mietityttävätkö kivut ja työelämä tai kaipaisitko tukea niiden yhdistämiseen? Haluaisitko oppia uusia kivunhallintakeinoja tai jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan Kipu ja työ kohtaavat -kurssille!

Kurssin tavoitteena on tukea kipua sairastavan työssäjaksamista ja uusien, myös työelämään sopivien, itsehoitokeinojen löytämistä sekä soveltamista omaan arkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistä pohdintaa vertaisten kanssa, kurssin ohjaajan vetämiä tieto-osuuksia kipuun ja työhön liittyvistä teemoista sekä erilaisia harjoituksia.


Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille kipuoireisille, jotka haluaisivat pysyä työelämässä tai siirtyä sinne esimerkiksi sairasloman tai opintojen jälkeen. Kurssi sopii sinulle, jos elämäntilanteesi mahdollistaa uuteen toimintaan sitoutumisen ja olet pohtinut omaa työssäjaksamistasi kipujen kanssa.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, tiettyä diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.

Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.

Milloin?

Uudet kurssit alkavat puolivuosittain: syksyllä ja alkuvuodesta. Haku kursseille aukeaa noin 1-2 kk ennen niiden alkamista. Mikäli haluat sähköpostiisi tiedon, kun seuraava kurssihaku aukeaa, voit jättää yhteystietosi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Seuraavat kurssit alkavat:
kesällä 2022 (haku päättynyt)
syyskuussa 2022 (ensisijaisesti nuorille aikuisille)
tammikuussa 2023

Hinta?

Kurssi on osallistujille maksuton.

Miksi kurssille on haku?

Kurssien osallistujamäärää on rajattu, jotta kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja päästä jakamaan omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä hetki, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Valinnat kurssille tehdään valinperusteiden mukaisesti.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Lisätietoja:

Lisätietoja kurssiin ja hakuun liittyen voit kysyä hankeasiantuntija Jenniltä: jenni.tarhanen@suomenkipu.fi

Haluatko sähköpostiisi tiedon seuraavasta kurssihausta?

Jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella lähetämme sinulle viestillä tiedon, kun seuraava haku Kipu ja työ kohtaavat -kursseille alkaa! Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kuin kurssista tiedottamiseen ja poistamme ne säännöllisesti.

Haluan saada tietoa: *