Kivun vertaistukiryhmä Espoo

Pilatesta verkossa keväällä 2024

Tervetuloa mukaan liikkumaan - kipujen kanssakin tiistaisin klo 18.30–19.15 seuraavina ajankohtina: 16.1, 6.2, 12.3, 26.3, 23.4 ja 14.5. 

Suomen Kivun Espoon vertaistukiryhmä järjestää etäpilatestunteja, joille ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää kipu jollain muotoa koskettaa - meillä ei diagnooseja kysellä!

Tuntien ohjaajana toimii fysioterapeutti Hannamari Koivisto. Hän ohjaa liikkeitä, joita on mahdollista tehdä myös kipujen kanssa. Pääasiassa tunnilla ollaan makuulla eri asennoissa ja liikkeitä tehdään oman voinnin ja kunnon mukaan sen verran kuin kykenee. Ohjaajalta voi kysyä vastaavaa liikettä tunnin aikana, jos jotakin liikettä et pysty tekemään. 

Tunnit ovat suunnattu erityisesti espoolaisille, mutta mukaan mahtuu muualtakin Suomesta. Osallistumiseen tarvitset rennot vaatteet ja vesipullon. Jumppamatto ja pieni pyyhe saattavat myös tulla tarpeeseen.

Tunnit toteutuvat Microsoft Teams -alustalla. Voit itse valita, haluatko pitää tunnin aikana kameraa tai mikrofonia auki. Ohjeita Teamsin käyttöön löydät https://www.suomenkipu.fi/ittuki/teams/

Jos sinulla on jotain tunteihin liittyvää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Espoon vertaisryhmän vetäjään Teija Ritvaseen sähköpostitse teija.ritvanen@suomenkipu.fi

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Mukaan etäpilatestunneille pääset tästä linkistä.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen logo

Ryhmää ohjaavat vapaaehtoiset

Teija Ritvanen
teija.ritvanen@suomenkipu.fi