Espoon vertaistukiryhmä

Aluevastaava

Teija Ritvanen
teija.ritvanen@suomenkipu.fi


Etäpilates

Tervetuloa mukaan liikkumaan - kipujen kanssakin ti 19.10., 9.11. ja 7.12. klo 18:30-19:15!

Espoon vertaistukiryhmä järjestää kolme maksutonta etäpilatestuntia, joille ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää kipu jollain muotoa koskettaa - meillä ei diagnooseja kysellä! 

Tunnit ohjaa fysioterapeutti, joka ohjaa liikkeitä, joita on mahdollista tehdä myös kipujen kanssa. Ohjaajalta voi kysyä vastaavaa liikettä tunnin aikana, jos jotakin liikettä et pysty tekemään.

Tunnit ovat suunnattu erityisesti espoolaisille, mutta mukaan mahtuu muualtakin Suomesta. Osallistumiseen tarvitset rennot vaatteet ja vesipullon. Jumppamatto ja pieni pyyhe saattavat myös tulla tarpeeseen.

Tunnit toteutuvat Microsoft Teams -alustalla. Voit itse valita, haluatko pitää tunnin aikana kameraa tai mikrofonia auki. Ohjeita Teamsin käyttöön löydät https://www.suomenkipu.fi/ittuki/teams/

Jos on jotain tunteihin liittyvää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Espoon vertaisryhmän vetäjään
Teija Ritvaseen laittamalla sähköpostia:
espoo@suomenkipu.fi

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Osallistumaan pääset tästä linkistä.


Pikkujoulut

Suomen Kipu ry:n Helsingin ja Espoon vertaistukiryhmät viettävät pikkujouluja torstaina 2.12. klo 17.30-20.30 yhdistyksen toimistolla (Sepontie 3 th 4, 02130 Espoo). Ohjelmassa on yhdessäoloa ja pientä ohjelmaa. Osallistujien kesken arvotaan Suomen Kivun tuotteita.

Ilmoittaudu mukaan pikkujouluihin to 18.11. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ennen pikkujouluja. Lisätietoja saat toimistolta, toimisto@suomenkipu.fi / p. 0451290707.