Työntekijät

Toimisto

Suomen Kipu ry
Sepontie 3 th 4
02130 Espoo

p. 045 129 0707
toimisto@suomenkipu.fi

Toimiston puhelimeen voit 
soittaa esimerkiksi jäsenasioita koskevissa kysymyksissä.

Järjestökoordinaattori

Katja Pääkkönen
katja.paakkonen@suomenkipu.fi
p. 045 129 0707

Suomen Kipu ry:n järjestökoordinaattori Katja Pääkkönen

Järjestökoordinaattori Katjan työhön kuuluu niin vapaaehtoisten tukemista ja kouluttamista, webinaarien järjestämistä, someviestintää kuin jäsenpalveluitakin. Hän ideoi innoissaan sitä, mitä kaikkea vapaaehtoistoiminta voisi tulevaisuudessa olla, ja miten se parhaiten edistäisi kipuoireisten hyvinvointia. Katjalle tärkeitä teemoja ovat yhdenvertaisuus ja toiminnan läpinäkyvyys. Vapaa-aikaansa hän viettää kirjoittamisharrastuksen ja talon remontoimisen parissa.

Toiminnanjohtaja

Jenni Tarhanen
jenni.tarhanen@suomenkipu.fi
p. 050 303 3221

Suomen Kipu ry:n toiminnanjohtaja Jenni Tarhanen.

Toiminnanjohtajamme Jenni on koulutukseltaan toimintaterapeutti ja työskennellyt aiemmin mm. Kipu ja työ kohtaavat- sekä Kun kipu koskettaa -hankkeidemme parissa. Jenni nauttii verkossa toimimisesta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksia tavoittaa ja yhdistää kipua sairastavia ympäri Suomen. Hän pitää erityisesti uuden oppimisesta ja sen siirtämisestä käytäntöön. Vapaa-ajalla Jenni nauttii mm. kirjojen lukemisesta, palapeleistä sekä luonnossa liikkumisesta.

Hankepäällikkö

Heidi Krogell
heidi.krogell@suomenkipu.fi
p. 045 117 3131

Suomen Kipu ry:n hankepäällikkö Heidi Krogell.

Hankepäällikkömme Heidi nauttii toiminnan kehittämisestä ja kipuun liittyvän uusimman tutkimustiedon juurruttamisesta käytäntöön. Kipu ja työ kohtaavat -hankkeessa hän pitää langat tiiviisti käsissään aivan kuten vapaa-ajallaan neuloessaankin. Heidille verkko on luontainen ympäristö toimia. Verkkoryhmien ohjaaminen ja kouluttaminen saakin hänet erityisesti innostumaan. Heidi uskoo, että vuorovaikutuksessa yhdessä asioita työstäen on mahdollista saada muutosta kipua sairastavien arkeen.

Hankekoordinaattori

Emmi Vainio
emmi.vainio@suomenkipu.fi
p. 044 722 5931

Emmi on poissa 13.9.-4.10.

Suomen Kipu ry:n hankekoordinaattori Emmi Vainio.

Emmi toimii Yhdessä etänäkin -hankkeen (2022–2024) hankekoordinaattorina. Taustaltaan hän on sosiologi, ja onkin tämän myötä kiinnostunut yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Emmi innostuu, kun saa olla muiden ihmisten apuna ja tukena. Hankkeen parissa hän pääseekin auttamaan ja tukemaan vapaaehtoisia muun muassa verkkoryhmien kanssa. Lisäksi Emmiin voi törmätä Suomen Kivun verkkotapahtumissa, esimerkiksi teemailloissa. Vapaa-aikansa Emmi viettää ystäviensä kanssa, sekä kesällä mökillä laiturin päässä loikoilemalla.

Hankeasiantuntija 

Eeva Kopperi
eeva.kopperi@suomenkipu.fi
p. 045 355 2825

Hankeasiantuntija Eeva Kopperi

Hankeasiantuntija Eeva työskentelee Kipu ja työ kohtaavat -hankkeessa. Eeva on terveystieteiden maisteri ja on kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Hän onkin innoissaan työskennellessään ihmisten terveyden edistämiseksi ja hyödyntäessään tutkittua tietoa käytännön työssä. Vapaa-ajallaan Eeva nauttii erityisesti lähiluonnossa liikkumisesta ja viettää aikaa läheistensä kanssa.