Työntekijät

Yhdistyksen työntekijät alkuvuonna 2022. Kuvassa Jenni, Katja, Heidi ja Kaisa.

Toimisto

Suomen Kipu ry
Sepontie 3 th 4
02130 Espoo

p. 045 129 0707
toimisto@suomenkipu.fi

Toimiston puhelimeen voit 
soittaa esimerkiksi jäsenasioita koskevissa kysymyksissä.

Toiminnanjohtaja

Jenni Tarhanen
jenni.tarhanen@suomenkipu.fi
p. 050 303 3221

Suomen Kipu ry:n hankeasiantuntija Jenni Tarhanen.

Toiminnanjohtajamme Jenni on koulutukseltaan toimintaterapeutti ja työskennellyt aiemmin mm. Kipu ja työ kohtaavat- sekä Kun kipu koskettaa -hankkeidemme parissa. Jenni nauttii verkossa toimimisesta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksia tavoittaa ja yhdistää kipua sairastavia ympäri Suomen. Hän pitää erityisesti uuden oppimisesta ja sen siirtämisestä käytäntöön. Vapaa-ajalla Jenni nauttii mm. kirjojen lukemisesta, palapeleistä sekä luonnossa liikkumisesta.

Järjestökoordinaattori, vs.

Riitta Birck
riitta.birck@suomenkipu.fi
p. 045 129 0707

järjestökoordinaattori Riitta Birck

Järjestökoordinaattori Riitta on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja yhteisöpedagogi (AMK). Työurallaan hän on työskennellyt järjestöissä ja hankkeissa kehittämistehtävissä. Riitan vapaa-aika kuluu koirien kanssa luonnossa ja harrastuksissa. Lisäksi hän on vastikään elvyttänyt nuoruusvuosiensa harrastuksen, villapaitojen kutomisen. Tavoitteena on kutoa villapaidat kaikille hänen neljän poikansa perheiden jäsenille.

Hankepäällikkö

Heidi Krogell
heidi.krogell@suomenkipu.fi
p. 045 117 3131

Suomen Kipu ry:n hankepäällikkö Heidi Krogell.

Hankepäällikkömme Heidi nauttii toiminnan kehittämisestä ja kipuun liittyvän uusimman tutkimustiedon juurruttamisesta käytäntöön. Kipu ja työ kohtaavat -hankkeessa hän pitää langat tiiviisti käsissään aivan kuten vapaa-ajallaan neuloessaankin. Heidille verkko on luontainen ympäristö toimia. Verkkoryhmien ohjaaminen ja kouluttaminen saakin hänet erityisesti innostumaan. Heidi uskoo, että vuorovaikutuksessa yhdessä asioita työstäen on mahdollista saada muutosta kipua sairastavien arkeen.

Hankekoordinaattori

Emmi Vainio
emmi.vainio@suomenkipu.fi
p. 044 722 5931

Emmi toimii Yhdessä etänäkin -hankkeen (2022–2024) hankekoordinaattorina. Taustaltaan hän on sosiologi, ja onkin tämän myötä kiinnostunut yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Emmi innostuu, kun saa olla muiden ihmisten apuna ja tukena. Hankkeen parissa hän pääseekin auttamaan ja ohjaamaan verkossa tapahtuvaa vertaistukitoimintaa. Vapaa-ajallaan Emmi rentoutuu kirjoja lukien, ystävien kanssa kävelyillä käyden ja sarjoja suoratoistopalveluista katsoen.