Kutsu poliittisen vaikuttamisen työryhmään

14.10.2021

Soteuudistuksen myötä sosiaali- ja terveyspalveluihin kohdistuu merkittäviä uudistuksia ja muutoksia. Etsimme nyt ajankohtaisista asioista kiinnostuneita ihmisiä Suomen Kipu ry:n hallituksen avuksi. Oletko kiinnostunut osallistumaan poliittisen vaikuttamisen työryhmään?


Ryhmä käy keskustelua jäsenistön kannalta keskeisistä ja ajankohtaisista potilas- ja vammaispoliittisista teemoista tuoden esiin jäsenistön näkökulmaa näissä kysymyksissä. Työryhmä voi tehdä esityksiä kannanotoiksi, selvityksiä uudistusten vaikutuksista sekä nostaa esiin ongelmia ja ratkaisuehdotuksia. Yhdistys voi hyödyntää keskustelun antia vaikuttamistyössään niin valtakunnallisella kuin maakunnallisellakin tasolla. Työryhmä ei itsenäisesti tee mediaulostuloja, vaan tekee esityksiä yhdistyksen hallitukselle.


Työryhmän puheenjohtajana toimii Jaana Karmala-Vanamo ja sihteerinä Kaisa Hirn. Ryhmän koko on 8 henkeä, joista neljä on yhdistyksen hallituksen jäseniä ja neljä jäsenedustajaa.


Hae työryhmään sähköpostitse kaisa.hirn@suomenkipu.fi. Kerro viestissä kuka olet, miksi olet kiinnostunut työryhmään osallistumisesta ja mitä aikaisempaa osaamista sinulla kenties on. Työryhmä työskentelee sähköpostitse sekä Teamsin välityksellä. Työryhmätyöskentelyyn edellytetään Suomen Kipu ry:n jäsenyyttä.

Nainen istuu kannettavan tietokoneen ääressä.