Lapsiperheiden tuettu loma Rajaniemessä

1.12.2021

Hae mukaan tuetulle lapsiperhelomalle Rajaniemen lomakeskukseen!

Suomen Kipu ry järjestää tuetun loman lapsiperheille yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Rajaniemessä Virroilla 27.6.-2.7.2022 Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella. Lomalle hakeminen tai loman saaminen ei edellytä Suomen Kipu ry:n jäsenyyttä. Lapsiperhelomalla liikutaan ja leikitään sisällä ja luonnossa, retkeillään ja paistetaan rannassa makkaraa ja muurinpohjalettuja. Viikon aikana tutustutaan toisiin perheisiin, saadaan uusia ystäviä ja jaetaan kokemuksia. Ohjelmassa on sekä perheen yhteistä tekemistä että eri-ikäisille suunnattua toimintaa.

Lomaan sisältyy viisi täysihoitovuorokautta (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa, yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä (paitsi tulo- ja lähtöpäivänä) sekä ryhmämuotoista lastenhoitoa 2 x 2 h/ lomajakso 3–6-vuotiaille lapsille. Loman omavastuuosuus 18 €/vrk/hlö eli yhteensä 90 €/hlö. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat huoltajan seurassa veloituksetta. Loma on tarkoitettu vähävaraisille perheille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Hyvinvointilomat lähettää lomalle valituille kutsun ja laskun.

Haku tuetulle lomalle on avoinna 31.5.2022 asti, ja hakemaan pääset tästä linkistä. Oikean loman voit etsiä hakulomakkeelta joko loman alkamisajankohdan tai lomakohteen mukaan. Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, voi paperisia hakulomakkeita tilata Hyvinvointilomien toimistolta (puh. 010 830 3400 tai toimisto@hyvinvointilomat.fi).

Kuvassa pellolla juokseva tyttö, vieressä tuetun lapsiperheloman tiedot, jotka löytyvät myös artikkelista.