Osallistu kivunhallinnan keinoihin liittyviin kuvauksiin Helsingissä!

8.9.2023

Kaipaisitko uusia näkökulmia kivun omahoitoon tai kivunhallinnan keinoihin? Vai haluaisitko päästä jakamaan muille sitä kokemuksellista tietoa kivunhallinnasta, mitä olet kerryttänyt oman kipupolkusi varrella?

Tule juttelemaan kivunhallinnasta Helsingin yliopiston pääkirjastolle Kaisaniemeen ke 27.9. klo 14:30-16 yhden tai kahden muun kipuoireisen kanssa. Keskustelu videoidaan ja siitä editoidaan videoita julkaistavaksi Suomen Kivun somekanavissa sekä Helsingin Yliopiston UniTube-kanavalla. Videoiden tavoitteena on lisätä tietoisuutta erilaisista kivunhallinnan keinoista.

Osallistuminen ei edellytä erityistä tietämystä kivunhallinnasta tai esiintymiskokemusta. Mukaan otetaan oikein mielellään sekä pitkän linjan kipukonkareita kuin heitäkin, joilla kipu on tuoreempi juttu ja itselle toimivien kivunhallinnan keinojen etsiminen vielä alkuvaiheessa. Suomen Kivun työntekijä Heidi Krogell ohjaa keskustelua leppoisissa tunnelmissa.

Kiitokseksi osallistumisesta saa Kipeen hyvä työntekijä -kangaskassin. Osallistumisesta ei makseta palkkiota tai matkakorvausta.

Lähtisitkö sinä mukaan? Ilmoittaudu mukaan soittamalla hankepäällikkö Heidi Krogellille 045 117 3131 tai laittamalla sähköpostia heidi.krogell@suomenkipu.fi tiistaihin 26.9. klo 15 mennessä.

Henkilö istuu tuolilla ja katsoo jalustalla olevaan kameraan.