Vuoden Auttajaksi 2024 on valittu Eero ja Tuija Penttinen

26.3.2024

Suomen Kipu ry:n jäsenistö on yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä lauantaina 23.3.2024 valinnut Vuoden Auttajaksi 2024 fysiatri Eero Penttisen ja fysioterapeutti Tuija Penttisen.

Vuoden Auttaja -ehdotuksissa nostettiin esille Eero ja Tuija Penttisen hoitavan kipupotilasta kokonaisuutena, ja osaavan toiminnassaan katsoa ”laatikon ulkopuolelle”. Molempien vastaanotolla koettiin tulleensa ymmärretyksi ja kuulluksi. Eero Penttistä kuvailtiin taitavaksi kuvien lukijaksi sekä puudutteiden pistäjäksi ja Tuija Penttinen puolestaan sai kiitosta taitavasta ja ongelmakohdat löytävästä mobilisaatiosta sekä monipuolisista omahoito-ohjeista.

”Hoidossa ei ole koskaan tullut seinä vastaan, vaan aina on toivoa, että uusi hoitomuoto löytyy, jos vanha ei toimi.”
-Lainaus ehdotuksen tehneeltä Suomen Kivun jäseneltä.

Tuija ja Eero Penttinen

Suomen Kivun yhteistyökumppani Tempur palkitsee Vuoden Auttajan 2000 euron arvoisella lahjakortilla syksyn I love me -messuilla.

Vuodesta 2003 alkaen Suomen Kipu on valinnut Vuoden Auttajaksi henkilön tai tahon, joka on vaikuttanut kipua sairastavien elämään myönteisesti ja jota on haluttu tästä toiminnasta kiittää. Vuoden Auttajaksi on vuosien varrella valittu niin vapaaehtoisia, hoitoalan ammattilaisiakin kuin hoitoyksiköitäkin. Myös vuonna 2024 ehdotuksia tuli monipuolisesti eri taustaisista henkilöistä ja organisaatioista.

Aiemmin valittuja Vuoden Auttajia pääset halutessasi selailemaan tästä linkistä.