Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen

16.2.2023

Vuosikokous järjestetään la 25.3.2023 klo 13 alkaen Tampereen seudun vertaiskeskuksella (Mustanlahdenkatu 19 LH8 33210 Tampere) sekä etäyhteyksin Microsoft Teamsin välityksellä. Etäyhteydellä osallistujien osallistumista kokoukseen ei ole rajoitettu, vaan käytössä ovat samanlaiset puhe- ja äänestysoikeudet kuin paikan päällä osallistujilla. Puheenvuoropyyntöjen käyttämisestä ohjeistaa puheenjohtaja kokouksen alussa. Avoimissa äänestyksissä käytetään kädennostoäänestystä ja suljetuissa äänestyksissä sähköistä lomaketta tai tarvittaessa puhelinäänestystä. Etäyhteydellä osallistuminen vaatii mobiili- tai päätelaitteen, verkkoyhteyden, sekä mahdollisuuden käyttää mikrofonia ja kameraa.

Rajallisten tilojen vuoksi yhdistys suosittelee osallistumista ensisijaisesti etäyhteyden välityksellä. Paikan päälle mahtuu osallistumaan rajattu määrä osallistujia ja mikäli kiinnostuneita on paljon, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tila ei ole esteetön.

Ilmoittauduthan kokoukseen 17.3.2023 mennessä täyttämällä tämän lomakkeen. Tarvittaessa voit ilmoittautua myös sähköpostilla jenni.tarhanen@suomenkipu.fi. Kerrothan sähköpostilla ilmoittautuessasi nimesi ja osallistutko etänä vai paikan päällä.

Yhdistyksen kokouksessa äänioikeus sekä vaalikelpoisuus 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä, perhejäsenillä ja kunniajäsenellä, mikäli hänellä ei ole maksamattomia tai erääntyneitä jäsenmaksuja yhdistykselle. Jäsenyys tarkistetaan ennen kokousta.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat (yhdistyksen säännöt löydät täältä). Muina asioina hallitus tuo vuosikokouksen käsittelyyn seuraavat asiat: 

  • alustava toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024
  • sääntömuutokset pykäliin 5 (hallitus päättää jäsenten hyväksymismenettelyistä), 7 (erovan jäsenen velvollisuus maksaa jäsenmaksu poistetaan), 9 (ilmoitus vuosikokouksesta voidaan julkaista myös verkkosivuilla, yhdistyksen kokouksiin voi olla sitova ennakkoilmoittautuminen, mahdollisuus järjestää kokoukset etäkokouksena, sekä postitse osallistumisen poistaminen säännöistä), 12 (hallitus asettaa aluevastaavat -kohdan poistaminen), 13 (nimenkirjoitusoikeuden laajentaminen)

Kokousasiakirjat sekä ohjeita osallistumiseen etänä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikkoa ennen kokousta.

Lisätietoja antaa jenni.tarhanen@suomenkipu.fi / 050 303 3221

Neuleen päällä kahvikuppi, kalenteri ja muistivihko. Vihkon sivussa on Suomen Kivun Logo.