Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen 2024

1.2.2024

Vuosikokous järjestetään la 23.3.2024 klo 13 alkaen etäyhteyksin Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittauduthan kokoukseen 21.3.2024 mennessä tällä lomakkeella. Tarvittaessa voit ilmoittautua myös sähköpostilla jenni.tarhanen@suomenkipu.fi . Kokousmateriaalit ja osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse 15.3. (ennen kyseistä ajankohtaa ilmoittautuneille) ja 22.3. (lopuille ilmoittautuneille) eli ilmoittauduthan riittävän hyvissä ajoin ehtiäksesi tutustua niihin!

Etäyhteydellä osallistuminen vaatii mobiili- tai päätelaitteen, verkkoyhteyden, sekä mahdollisuuden käyttää mikrofonia ja kameraa. Käytössä ovat kaikki jäsenen puhe- ja äänioikeudet. Puheenvuoropyyntöjen käyttämisestä ohjeistetaan kokouksen alussa. Avoimissa äänestyksissä käytetään kädennostoäänestystä ja suljetuissa äänestyksissä sähköistä lomaketta tai tarvittaessa puhelinäänestystä. Saat ohjeita Teamsin käyttöön kokousmateriaaliviestin yhteydessä tai voit halutessasi tutustua niihin etukäteen täältä.

Yhdistyksen kokouksessa on äänioikeus sekä vaalikelpoisuus 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä, perhejäsenillä ja kunniajäsenellä, mikäli hänellä ei ole maksamattomia tai erääntyneitä jäsenmaksuja yhdistykselle. Jäsenyys ja kyseisen vuoden jäsenmaksun tilanne tarkistetaan ennen kokousta.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Muina asioina hallitus tuo kokouksen käsittelyyn alustavan talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2025.


Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja / hallituksen sihteeri jenni.tarhanen@suomenkipu.fi / 050 303 3221