Haku Kipu ja työ kohtaavat- kurssille

  • 15.25.4.2024
  • Verkossa

Haluaisitko edistää omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa kipujen kanssa? Kaipaatko tukea työssä jaksamisen ja työkykyvyn pohtimiselle? Haluatko jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan Kipu ja työ kohtaavat -kurssille!

Tällä kymmenen kerran intensiivikurssilla käymme läpi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kussikerrat sisältävät teemoja niin unesta, tunteista, arvotyöskentelystä kuin työn muokkauksestakin. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaa Suomen Kivun työntekijä. Jos haluat kuulla lisää kursseista sekä muiden kurssille osallistuneiden kokemuksia, voit katsoa tämän videon.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kipuoireisille, jotka haluavat tukea omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä työhön liittyviin kysymyksiin. 

Kurssille voit osallistua monenlaisesta elämäntilanteesta. Voit olla töissä, työnhakijana, sairauslomalla, opiskelijana tai muussa tilanteessa, jossa työelämä kipujen kanssa mietityttää. Tärkeintä on, että sinun on mahdollista sitoutua toimintaan koko kurssin ajaksi ja toivot löytäväsi keinoja hyvinvointisi lisäämiseen.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.

Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.

Milloin?

Kurssi järjestetään 16.5.–20.6, tiistaisin ja torstaisin klo 10–11.30 (huom. torstaina 6.6. ei ole tapaamista). Kurssitapaamisia on yhteensä kymmenen. 

Hinta?

Kurssi on osallitujille maksuton

Kurssille hakeminen

Kurssille haetaan hakulomakkeella, joka aukeaa 15.4. Osallistujamäärää on rajattu, jotta kurssilla kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja päästä jakamaan omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Voit tutustua tarkempiin valintaperusteisiin tästä linkistä.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Hakulomake:

Kurssin hakulomake aukeaa tälle sivulle 15.4.

Haluatko muistutuksen kurssihaun alkamisesta?

Jos haluat saada sähköpostiisi muistutuksen kurssihaun alkaessa, voit käydä jättämässä yhteystietosi tämän sivun lopusta löytyvälle lomakkeelle! Lähetämme kaikille yhteystiedot jättäneille ilmoituksen, kun haku seuraavalle kurssille aukeaa. 

Mistä saa lisätietoa kursseista?

Haluatko lisätietoa kursseista? Lue usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä kurssin ohjaajaan Ella Jantuseen ella.jantunen@suomenkipu.fi 044 7225931 tai toiminnasta vastaavaan asiantuntijaan Heidi Krogelliin heidi.krogell@suomenkipu.fi 045 1173131

Kurssien tarkemmat kuvauksen löydät täältä.