Haku Kipu ja työ kohtaavat- kurssille

  • 15.4.10.5.2024
  • Verkossa

Haluaisitko edistää omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa kipujen kanssa? Kaipaatko tukea työssä jaksamisen ja työkykyvyn pohtimiselle? Haluatko jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan Kipu ja työ kohtaavat -kurssille!

Tällä kymmenen kerran intensiivikurssilla käymme läpi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaa Suomen Kivun työntekijä. Jos haluat kuulla lisää kursseista sekä muiden kurssille osallistuneiden kokemuksia, voit katsoa tämän videon.

Kesäkurssilla käsiteltäviä teemoja ovat:

  • Kipu
  • Arvot
  • Vahvuudet
  • Aktiivisuuden ja levon tasapaino
  • Työn muokkaus
  • Työ kipujen kanssa
  • Uni
  • Tunteet

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kipuoireisille, jotka haluavat tukea omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä työhön liittyviin kysymyksiin. 

Kurssille voit osallistua monenlaisesta elämäntilanteesta. Voit olla töissä, työnhakijana, sairauslomalla, opiskelijana tai muussa tilanteessa, jossa työelämä kipujen kanssa mietityttää. Tärkeintä on, että sinun on mahdollista sitoutua toimintaan koko kurssin ajaksi ja toivot löytäväsi keinoja hyvinvointisi lisäämiseen.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.

Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.

Milloin?

Kurssi järjestetään 16.5.–20.6, tiistaisin ja torstaisin klo 10–11.30 (huom. torstaina 6.6. ei ole tapaamista). Kurssitapaamisia on yhteensä kymmenen. 

Hinta?

Kurssi on osallitujille maksuton

Kurssille hakeminen

Kurssihaku aukeaa 15.4. Osallistujamäärää on rajattu, jotta kurssilla kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Voit tutustua tarkempiin valintaperusteisiin tästä linkistä.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Hakulomake:

Kurssille haetaan tällä lomakkeella.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Mistä saa lisätietoa kursseista?

Haluatko lisätietoa kursseista? Lue usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä kurssin ohjaajaan Ella Jantuseen ella.jantunen@suomenkipu.fi 044 7225931 tai toiminnasta vastaavaan asiantuntijaan Heidi Krogelliin heidi.krogell@suomenkipu.fi 045 1173131

Kurssien tarkemmat kuvauksen löydät täältä.