Haku lehtitiimiin

  • 3.6.8.9.2024

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö jäsenlehtemme Kipupuomin parissa? Lehtitiimissä pääset osallistumaan lehden tekoon yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa. Lehtitiimin jäsenenä voit toimia esimerkiksi oikoluvun, juttujen hankkimisen, sisällön ideoinnin tai mainosten parissa. Tiimin toiminta muotoutuu yhdistyksen tarpeiden sekä osallistujien kiinnostuksen ja taitojen mukaan. Lehtitiimi tapaa noin kerran kuukaudessa etäyhteydellä ja tapaamisten välissä on itsenäistä toimimista sovitusti, esimerkiksi oikolukua tai juttujen kyselyä.

 

Kuinka paljon lehtitiimiin osallistumiseen menee aikaa?

Lehtitiimi tapaa ensimmäisen kerran syyskuussa 2024 ja sen jälkeen tapaamisia on noin kerran kuukaudessa etäyhteydellä. Tapaamisten välissä on itsenäistä toimimista sovitusti, esimerkiksi oikolukua tai juttujen kyselyä. Lehden tekoon voi osallistua myös pienemmällä sitoutumisella, esim. kirjoittamalla yksittäisen jutun. Ole tällöin yhteydessä kipupuomi@suomenkipu.fi

 

Kuka voi hakea?

Lehtitiimiin voi hakea mukaan kuka tahansa Suomen Kivun jäsenlehden tekemisestä kiinnostunut. Jokin kosketuspinta kipuun ja yhdistykseen olisi kuitenkin hyvä olla, esimerkiksi Suomen Kivun toimintaan osallistumisen kautta.

Lisäksi toivomme lehtitiimiläisiltä 

  • omaa aktiivisuutta sekä kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista 
  • yhdistyksen strategian mukaiseen toimintaan ja arvoihin sitoutumista 
  • valmiuksia keskustella rakentavasti myös eri mieltä olevien kanssa
  • kiinnostusta tai aiempaa kokemusta lehden parissa toimisesta

Hakeminen

Hakulomakkeen löydät tästä linkistä. Haku on auki 8.9. asti ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään haun päätyttyä. Huomaathan, että lehtitiimin toimintaa pilotoidaan loppuvuoden 2024 aikana ja mikäli hakijoita on paljon, kaikki eivät välttämättä mahdu mukaan tällä kertaa. Lomakkeella voit kertoa myös kiinnostuksestasi osallistua toimintaan myöhemmin.