Teemailta: Kipu ja vanhemmuus

  • ma 19.2.2024 klo 1819:30
  • Verkossa

Tervetuloa mukaan keskustelevaan teemailtaan, jossa käsitellään kipua ja vanhemmuutta!

Vanhemman sairastuminen vaikuttaa koko perheeseen, myös lapsiin. Sairastuminen vaatii usein itseltä sopeutumista uudenlaiseen arkeen ja erilaisiin tunteisiin. Sen lisäksi myös vanhemmuuteen kroonisen kivun kanssa voi liittyä hyvin paljon erilaisia tunteita ja kysymyksiä. Olenko riittävän hyvä vanhempi kipujeni kanssa? Entä jos en jaksa viedä lasta harrastuksiin tai auttaa tämän muuttaessa omilleen?

Tärkeintä on, ettet jää yksin. Tule kuulemaan kokemusasiantuntijoidemme kokemuksia sekä jakamaan omia ajatuksiasi kroonisesta kivusta ja vanhemmuudesta Suomen Kivun teemailtaan 19.2. klo 18-19:30. Tämä teemailta on suunnattu kaikenikäisten lasten vanhemmille, voit tulla mukaan keskustelemaan ja jakamaan omia kokemuksiasi, olivat lapsesi sitten pieniä tai jo aikuisia.

Teemailta alkaa lyhyillä alustuksilla, jotka pitävät kokemustoimijat Rita Matilainen ja Marika Isokorpi. Loppuaika on varattu yhteiselle keskustelulle ja aiheen työstämiselle. Keskusteluun voit osallistua mikrofonia ja chattia käyttäen.


Kenelle?

Kipuoireisille ja heidän läheisilleen.

Aika

Maanantaina 19.2. klo 18-19:30.

Ohjaajat

Suomen Kivun kokemustoimijat Rita Matilainen ja Marika Isokorpi sekä hankekoordinaattori Eeva Kopperi.

Paikka

Microsoft Teams. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Hinta

Maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä 19.2. klo 12 mennessä.

 

Lisätietoja

eeva.kopperi@suomenkipu.fi