Työpaja: Kipu ja työelämä -verkkomateriaali

  • to 26.1.2023 klo 1819:30
  • Verkossa, Teams

Jotta työikäiset kipuoireiset voisivat saada itselleen merkityksellistä tietoa työelämän tukitoimista, olemme koonneet verkkosivuillemme tietopaketin kipuun ja työelämään liittyen. Nyt kaipaamme apua tämän tietopaketin kehittämiseen!

Kenelle

Työikäisille kipuoireisille, jotka ovat kiinnostuneet antamaan palautetta verkkosivuillamme julkaistusta tiedosta yhdessä muiden kanssa keskustellen. Osallistuakseen ei tarvitse olla ennakkotietoja kipuoireisille soveltuvista työelämän tuen muodoista tai olla aiemmin osallistunut Suomen Kivun toimintaan. Voit olla itse tällä hetkellä työelämässä, sairaslomalla tai esimerkiksi kuntoutustuella.

Aika

Torstaina 26.1.2023 klo 18-19:30

Työskenlytapa

Työpajassa tarkastellaan yhdessä muiden kipuoireisten kanssa verkkosivuillamme julkaistua kipuun ja työelämään liittyvää tietoa. Tilaisuus on keskusteleva, joten toivomme osallistujien pitävän kameraa ja mikrofonia päällä sujuvan yhteisen työskentelyn mahdollistamiseksi. Työskentelyä ohjaa hankepäällikkö Heidi Krogell.

Mitä työpajasta voi saada?

Työpajassa pääsee kohtaamaan muita työikäisiä kipuoireisia. Pääpaino tilaisuudessa on verkkomateriaalien kehittäminen, mutta samalla voi saada myös vertaistukea! Osallistumalla työpajaan mahdollistat verkkosivumateriaalien kehittämisen sellaisiksi, että myös muut kipuoireiset voivat löytää itselleen merkityksellistä tietoa kipuun ja työelämään liittyen.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 18.1. mennessä.

Lisätietoja

heidi.krogell@suomenkipu.fi